نکات و تزیین حلوا زعفرانی + بهترین آرد و نکات ماسوره زدن حلوا

نکات و تزیین حلوا زعفرانی + بهترین آرد و نکات ماسوره زدن حلوا

نکات مهم در پخت حلوا نکات و تزیین حلوا زعفرانی + بهترین آرد و نکات ماسوره زدن حلوا عنوان یکی از مطالب سایت …

نکات و راز خوشمزگی سمبوسه + طرز پیچیدن و سس مخصوص

نکات و راز خوشمزگی سمبوسه + طرز پیچیدن و سس مخصوص

نکات پخت سمبوسه خمیر برای سمبوسه +‌ چیکار کنم نون سمبوسه خشک نشه عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب …

صفر تا صد نکات پخت رب انار خانگی و ملس + زمان پخت رب انار

صفر تا صد نکات پخت رب انار خانگی و ملس + زمان پخت رب انار

نکات تهیه رب انار صفر تا صد نکات پخت رب انار خانگی و ملس + زمان پخت رب انار عنوان یکی از مطالب …

نکات پخت لبو

علت سفید شدن لبو هنگام پخت برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت طرز پخت لبو علت دیر پختن لبو گیاه پخت لبو آموزش تصویری پخت لبو علت نپختن لبو روش پخت لبو خوش رنگ فوت و فن پخت لبو علت سفت شدن لبو نکات تهیه لبو طرز پخت لبو نی نی سایت

علت سفید شدن لبو هنگام پخت + علت دیر پختن لبو + نحوه گرفتن تلخی لبو موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره پخت لبو صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن پخت لبو

نکات مهم

توصیه می شود در هنگام خرید به سایز چغندرها دقت کرده و از خرید چغندرهای خیلی بزرگ خودداری نمایید. چغندرهای متوسط و کوچک تر خوش طعم تر و خوش رنگ تر هستند. می توانید به ازای هر چغندر ۱ لیوان آب و ۱ قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید. باید در هنگام پخت لبوها درب قابلمه را به طور کج بگذارید تا بخار درون قابلمه بتواند چغندرها را مغزپخت کند.

پخت لبو در قابلمه

چغندر قرمز را به خوبی بشویید تا خاکی که به پوستش چسبیده به طور کامل جدا شود. بهتر است سر و ته چغندر را نزنید و آن را به طور درسته و بدون برش درون قابلمه قرار دهید تا ویتامین هایش حفظ شود. می توانید پس از پخته شدن چغندر قرمز سر و ته آن را جدا نموده و پوستش را به آرامی جدا کنید سپس به شکل دلخواه برش بزنید. مقدار آب درون قابلمه باید در حدی باشد که به اندازه ۲ بند انگشت روی چغندرها را بپوشاند یا به اندازه ای باشد که بیشتر چغندر درون آب قرار بگیرد.

مدت زمان پخت لبو

زمان پخت لبو به سایز چغندرها و شعله گاز بستگی دارد. اگر چغندر قرمز را درون قابلمه بر روی شعله گاز می پزید به ۲ تا ۲/۵ ساعت زمان برای پخته شدن نیاز دارد.

لبو با نمک یا شکر

اینکه لبو را با نمک یا شکر بپزید به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. اگر طعم شیرینی را دوست دارید لبو را به همراه شکر بپزید و اگر به طعم شوری علاقه مند هستید به همراه نمک مصرف کنید. به جای شکر می توانید از نبات و عسل هم استفاده کنید.

علت سفید شدن لبو هنگام پخت

ممکن است لبوهای شما تازه نباشند یا نوع آن ها متفاوت باشد. استفاده از مقدار زیاد آب و جوشاندن طولانی مدت چغندر موجب کمرنگ شدن رنگ لبوها می شود. آب باید به اندازه ای باشد که بیشتر حجم چغندر را در بر بگیرد.

پخت لبو در مایکروفر

می توانید لبو را در مایکروفر پخته و حاضر کنید. برای این منظور چغندر ها را به سلیقه خود برش داده یا ورقه ای کنید سپس به آن ها مقدار کمی سرکه بمالید. مایکروفر را بر روی درجه بالا قرار دهید. چغندرها را درون ظرفی که مناسب مایکروفر باشد قرار دهید سپس مقداری آب و شکر هم بیافزایید. برای پخت ۲۵۰ گرم لبو به حدود ۱۰ دقیقه و برای ۵۰۰ گرم به حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید. می توانید لبوها را یک مرتبه در حین پخت زیر و رو نمایید تا به طور کامل مغزپخت شوند.

لبو را با چی بخوریم

لبو را می توانید پس از آماده شدن با هر چاشنی که دوست داشته باشید بخورید. عسل، گلپر، پودر آویشن، نمک و … همه از چاشنی هایی هستند که می توانید به همراه لبو میل کنید.

چکار کنیم رنگ لبو قرمز بماند

برای خوش رنگ تر شدن چغندر، پوست آن را جدا نکنید و سر و ته ش را نزنید زیرا هر بریدگی بر روی پوست چغندر موجب خارج شدن رنگ آن می شود، اگر انتهای چغندر خیلی کثیف است و نتوانستید آن را به خوبی تمیز کنید بهتر است جدا شود. اضافه کردن مقداری شکر به آب چغندر، به قرمز تر شدن لبوها کمک می کند. می توانید زمانی که چغندرها درون آب جوش نرم شدند، چند قاشق سرکه به آن ها بیافزایید. با این کار با یک تیر ۲ نشان خواهید زد زیرا سرکه مصلح لبو ست و رنگ لبو را زیباتر می کند. روش دیگر این است که اجازه دهید چغندر آنقدر درون آب بجوشد تا تمام آب درون قابلمه به مقدار زیادی جذب آن شود، با این کار لبوهای شما خوش طعم، آب دار و قرمز می شوند.

طرز پخت لبو قرمز در زودپز

اگر زمان کافی برای پخت لبوها وجود ندارد از زودپز استفاده کنید. برای این منظور چغندر قرمز را به همراه آب و شکر درون زودپز بریزید و اجازه دهید همه مواد به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت با هم پخته شوند.

نحوه گرفتن تلخی لبو

طعم تلخ لبو ممکن است از خود چغندر باشد، شاید هم خاک و آلودگی های چسبیده شده به پوست و انتهای آن را به خوبی تمیز نکرده اید، به همین خاطر طعمش در حین پخت تغییر کرده و تلخ شده است. این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر چغندر دچار سرمازدگی شده باشد، طعمش تلخ خواهد شد.

لبو تنوری به همراه چاشنی

برای درست کردن لبو به این روش، ابتدا چغندر را درون قابلمه ریخته و به طور کامل بپزید. بعد از پخته شدن چغندرها، فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. چغندر را چند قاچ کرده و بر روی سینی فر بچینید سپس چاشنی مخصوص این لبو را آماده کنید. برای ۷۰۰ گرم چغندر به ۲ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ قاشق چای‌ خوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق چای‌ خوری پودر آویشن تازه نیاز دارید. همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و با استفاده از قلمو بر روی لبوهای قاچ شده بمالید. سینی لبو ها را در طبقه وسط فر قرار داده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تنوری کنید. در پایان می توانید لبوها را با نمک، گلپر و آویشن طعم دار کرده و میل کنید.

پخت لبو در فر

ابتدا چغندرهای قرمز را بشویید سپس درون فویل آلومینیومی قرار داده و بپیچید. فر را بر روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و چغندرهای فویل پیچ شده را درون سینی فر بچینید. برای پختگی و نرم شدن لبو باید حدود ۱ ساعت درون فر قرار داشته باشد. پس از سپری شدن این زمان سینی فر را خارج کرده و فویل را باز نمایید. پوست لبوها را جدا کرده و آن ها را به شکل ورقه ای برش دهید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.