نکات پخت و ادویه آبگوشت + برای غلیظ شدن آبگوشت چه کنیم

نکات پخت و ادویه آبگوشت + برای غلیظ شدن آبگوشت چه کنیم

نکات مهم در پخت آبگوشت برای غلیظ و لعابدار شدن آبگوشت + فوت کوزه گری و راز خوشمزه شدن آبگوشت مجلسی + فوت …

نکات خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن + آرد و قارچ در خوراک لوبیا

نکات خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن + آرد و قارچ در خوراک لوبیا

نکات تهیه خوراک لوبیا چیتی شور شدن خوراک لوبیا + لوبیای مناسب برای خوراک لوبیا + املت با خوراک لوبیا موضوع یکی از …

نکات پخت کیک قابلمه ای پف دار + علت خمیر شدن و پف نکردن

نکات پخت کیک قابلمه ای پف دار + علت خمیر شدن و پف نکردن

نکات پخت کیک در قابلمه نکات پخت کیک در قابلمه + کیک قابلمه ای پف دار بدون فر عنوان یکی از مطالب سایت …

نکات سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده پفکی چرا سیب زمینی سرخ کرده نرم میشه طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده مکزیکی طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد فیلم سیب زمینی سرخ کرده رستورانی انواع سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده با ارد سیب زمینی سرخ کرده سوخاری

نکات سیب زمینی سرخ کرده +‌ چرا سیب زمینی سرخ کرده نرم میشه عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره سیب زمینی سرخ کرده صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهم در پخت سیب زمینی سرخ کرده

انتخاب تابه

برای سرخ کردن سیب زمینی از تابه ای استفاده نمایید که فضای کافی داشته باشد و خلال های سیب زمینی روی هم قرار نگیرند. با استفاده از تابه بزرگ سیب زمینی ها به شکل یکنواخت سرخ شده و کیفیتشان بالاتر میرود.

مزه دار کردن سیب زمینی سرخ کرده

برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه و متفاوت یک پیاز را به شکل خلالی برش دهید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و هر طور که دوست دارید خرد کنید سپس با پیاز خلال شده در یک کاسه بریزید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ پیمانه پنیر چدار و مقداری فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به محتویات کاسه اضافه و مخلوط کنید. سیب زمینی را به همراه محتویاتی که به آن اضافه کرده اید بعد از نیم ساعت استراحت درون سینی فر بریزید و حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه بپزید و تنوری کنید.

ادویه سیب زمینی سرخ کرده

ادویه های زیادی وجود دارند که می توانید از آن ها برای طعم دار کردن سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمایید. از ادویه های سیب زمینی سرخ کرده می توان به پودر فلفل سیاه و قرمز، پودر پاپریکا، نمک، پودر پیاز، پودر سیر و پودر چیلی اشاره کرد. همچنین استفاده از پودر سبزی های معطر مثل رزماری، ریحان و آویشن عطر و طعم خوبی به سیب زمینی سرخ کرده می دهد.

نکات کوچک سیب زمینی سرخ کرده

کاتر دالبری یکی از ابزاری ست که می توانید سیب زمینی ها را با آن به شکل زیبا و متفاوت تری برش دهید. سس ها یکی از اجزای جدانشدنی سیب زمینی سرخ کرده هستند و در کنار آن سرو می شوند. از سس هایی که همراه سیب زمینی سرخ کرده مصرف می شود می توان به سس مایونز، سس کچاپ، سس فلفل، سس خردل و سس باربیکیو اشاره کرد.

چرا سیب زمینی سرخ کرده نرم میشه

برای جلوگیری از این مشکل سیب زمینی را به روشی که در ادامه برای شما در سایت الانت شرح داده ایم سرخ کنید. برای این منظور سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید. قابلمه متوسطی را تا نیمه پر از آب کنید سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیفتد. سیب زمینی خرد شده را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ قرار داده سپس خارج نموده و به مدت ۱/۵ دقیقه درون محلول آب و نمک جوشان بریزید. بعد از سپری شدن این زمان از آب و نمک بیرون بیاورید و خشک کنید. درون تابه ای روغن ریخته و سیب زمینی های آماده شده را سرخ کنید. با این روش سیب زمینی سرخ شده شما نرم نمی شود.

کالری سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده کالری نسبتا بالایی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده حدود ۳۱۲ کالری دارد.

سیب زمینی سرخ کرده پفکی با ارد

برای درست کردن این سیب زمینی از آرد سوخاری استفاده می شود. سیب زمینی ها به آرد و ادویه آغشته شده سپس سرخ می شوند. توصیه می شود سیب زمینی ها را ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه درون آب و نمک بجوشانید سپس به آرد آغشته و سرخ کنید.

سیب زمینی سرخ کرده پفکی چرا سیب زمینی سرخ کرده نرم میشه طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده مکزیکی طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد فیلم سیب زمینی سرخ کرده رستورانی انواع سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده با ارد سیب زمینی سرخ کرده سوخاری

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.