نکات کوکو سیب زمینی پفکی + علت وا رفتن و چسبندگی کوکو

نکات کوکو سیب زمینی پفکی + علت وا رفتن و چسبندگی کوکو

نکات کوکو سیب زمینی خام فوت کوزه گری و خوشرنگ شدن کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده و سوسیس + …

نکات سوسیس بندری با قارچ و پنیر + ادویه و راز خوشمزه شدن

نکات سوسیس بندری با قارچ و پنیر + ادویه و راز خوشمزه شدن

نکات پخت سوسیس بندری سوسیس بندری برای ۳۰ نفر + بهترین سوسیس برای سوسیس بندری + سوسیس بندری دونفره با سیب زمینی موضوع یکی …

نکات فلافل خوشمزه + راز پوک شدن و سس انبه برای فلافل

نکات فلافل خوشمزه + راز پوک شدن و سس انبه برای فلافل

نکات فلافل خانگی راز پوک شدن و خوشمزه شدن فلافل + نشاسته ذرت و بکینگ پودر در فلافل + برای نرم شدن فلافل …

نکات پخت کیک در قابلمه

نکات پخت کیک در قابلمه نی نی سایت نکات پختن کیک در قابلمه نکات پخت کیک قابلمه ای پخت کیک در قابلمه روحی در فر پخت کیک در قابلمه با آب کیک در قابلمه چدن پخت کیک در قابلمه استیل کیک قابلمه ای پف دار بدون فر پخت کیک در قابلمه با آب نی نی سایت

نکات پخت کیک در قابلمه + کیک قابلمه ای پف دار بدون فر عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره نکات پخت کیک صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهم در پخت کیک در قابلمه

گرم بودن قابلمه

مواد کیک را درون قابلمه سرد نریزید. شعله گاز را روشن کرده و شعله پخش کن را بر روی آن قرار دهید سپس قابلمه را بر روی شعله پخش کن بگذارید و درش را ببندید تا در عرض چند دقیقه گرم شود سپس مایه کیک را درون آن بریزید.

نکات پخت کیک در قابلمه

اگر می خواهید کیک را در قابلمه و بر روی حرارت گاز درست کنید بهتر است از یک قابلمه نسوز استفاده نمایید تا مایه کیک به ته و اطراف آن نچسبد و به طور کامل خارج شود.

کیک قابلمه ای پف دار

یکی از نکات مهم برای تهیه کیک خوشمزه و پف دار، باز نکردن درب قابلمه در ۴۰ دقیقه اول پخت است. بعد از سپری شدن ۴۰ دقیقه می توانید درب قابلمه را بردارید و وضعیت کیک را بررسی کنید.

زمان پخت کیک

زمان پخت بسته به کوچکی و بزرگی شعله، حجم مایه کیک و اندازه قابلمه متفاوت است و شما بعد از چند بار درست کردن کیک متوجه زمان دقیق پخت آن خواهید شد. بهتر است کیک را بر روی شعله بزرگ گاز با شعله ملایم رو به متوسط بپزید.

علت پف نکردن کیک قابلمه ای

علت پف نکردن کیک قابلمه ای به ۲ مشکل دلالت دارد یا خیلی زود درب قابلمه را برداشته و اجازه نداده اید کیک پف کند یا در هنگام درست کردن مایه کیک اشتباهی مرتکب شده اید. برای پف کردن کیک تخم مرغ و شکر را به مدت چند دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شده و کمی پف کند. همچنین همه مواد کیک را مطابق دستور اضافه کرده و از کم یا زیاد کردن مواد خودداری کنید.

چرب کردن کف قابلمه

بهتر است برای چرب کردن کف قابلمه از کره یا روغن جامد استفاده نمایید سپس کمی آردپاشی کرده و مایه کیک را داخل قابلمه بریزید.

گنبدی شدن کیک

کف قابلمه را به طور کامل چرب کنید اما اطراف و بدنه را به هیچ عنوان چرب نکنید زیرا کیک شما گنبدی خواهد شد.

نکات پخت کیک در قابلمه نی نی سایت نکات پختن کیک در قابلمه نکات پخت کیک قابلمه ای پخت کیک در قابلمه روحی در فر پخت کیک در قابلمه با آب کیک در قابلمه چدن پخت کیک در قابلمه استیل کیک قابلمه ای پف دار بدون فر پخت کیک در قابلمه با آب نی نی سایت

خلال دندان و نکات پخت کیک در قابلمه

برای تست پختگی یا خامی کیک از خلال دندان استفاده کنید. یک خلال دندان را به مرکز کیک فرو کنید زیرا بخش وسطی آن دیرتر از بخش های کناری می پزد. اگر خلال دندان خیس شد یا مقداری از مایه کیک به آن چسبید یعنی کیک شما هنوز نپخته و آماده نشده است.

نکات کوچک پخت کیک در قابلمه

قابلمه باید به اندازه ای باشد که مایه کیک نصف آن را پر کند. یعنی اندازه قابلمه باید ۲ برابر مایه کیک باشد تا جای کافی برای پف کردن داشته و مغزپخت شود.

نحوه پخت کیک

مایه کیک را به شکل یکدست و یکنواخت درون قابلمه گرم ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید. در قابلمه را با دمکنی پوشش دهید تا حرارت درون قابلمه بهتر حفظ شود و کیک خمیر نشود. ۲ دقیقه اول زیر گاز را زیاد کنید سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید کیک با حرارت ملایم مغزپخت شود.

نکات پخت کیک در قابلمه روحی در فر

می توانید مایه کیک را درون یک قابلمه روحی ریخته و درون فر قرار دهید اما باید کف آن یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید یا حسابی چربش کنید.

ریختن مغز بر روی کیک

اگر دوست دارید کیک مغزدار درست کنید بعد از ریختن مایه کیک در قابلمه، مغز را بر روی آن بریزید و درب قابلمه را بگذارید. می توانید برای روی کیک، از پودر نارگیل هم استفاده کنید.

نکات بعد از پخت کیک در قابلمه

زمانی که کیک پخته و آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از قابلمه خارج کنید تا راحت تر جدا شود.

پخت کیک در قابلمه با آب

یک قابلمه بزرگ و یک قابلمه کوچکتر انتخاب کنید. کف قابلمه بزرگ یک پایه قرار دهید، اگر پایه ندارید از یک آبکش فلزی به شکل برعکس استفاده نمایید. درون قابلمه را به حدی آب بریزید تا حدود کمی پایین تر از پایه بیاید و زیرش را روشن کنید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، مایه کیک را در قابلمه کوچک تر بریزید و آن را بر روی پایه درون قابلمه بزرگ قرار دهید و فقط درب قابلمه بزرگ را بگذارید. فراموش نکنید که درب قابلمه باید با دمکنی پوشانده شود، همچنین حرارت گاز باید به اندازه ای باشد که آب در طول مدت پخت بجوشد.

علت خمیر شدن کیک قابلمه ای

ممکن است یکی از مواد درون کیک را بیش از اندازه استفاده کرده باشید یا درجه حرارت درون قابلمه را به خوبی تنظیم نکرده باشید. استفاده نکردن از پارچه دمکنی برای درب قابلمه یکی دیگر از دلایل خمیر شدن کیک است. اگر می خواهید پخت کیک در قابلمه با آب را استفاده کنید حتما اجازه دهید آب به غل بیفتد. اگر از ابتدا قالب کیک را درون آب سرد قرار دهید کیکتان فرمی خمیری و بد پیدا می کند.

نکات پخت کیک در قابلمه نی نی سایت نکات پختن کیک در قابلمه نکات پخت کیک قابلمه ای پخت کیک در قابلمه روحی در فر پخت کیک در قابلمه با آب کیک در قابلمه چدن پخت کیک در قابلمه استیل کیک قابلمه ای پف دار بدون فر پخت کیک در قابلمه با آب نی نی سایت

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.