نکات مهم در تهیه ژله چند رنگ و رولی + مدت زمان بستن ژله

نکات مهم در تهیه ژله چند رنگ و رولی + مدت زمان بستن ژله

نکات ژله نکات مهم در تهیه ژله چند رنگ و رولی + مدت زمان بستن ژله عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. …

نکات تهیه مرغ سوخاری با آرد سفید و پنیر پیتزا + سس مخصوص

نکات تهیه مرغ سوخاری با آرد سفید و پنیر پیتزا + سس مخصوص

نکات مهم در تهیه مرغ سوخاری نکات تهیه مرغ سوخاری با آرد سفید و چیپس + سس مخصوص موضوع یکی از مطالب سایت …

نکات تهیه انواع لواشک انار در فر و بخاری +‌ سس انار برای لواشک

نکات تهیه انواع لواشک انار در فر و بخاری +‌ سس انار برای لواشک

نکات لواشک انار لواشک انار چگونه درست میشود +‌ نکات لواشک انار و زرشک + لواشک انار و سیب موضوع یکی از مطالب …

نکات خامه کشی کیک

نکات قبل از خامه کشی کیک نکات مهم خامه کشی کیک فوت و فن خامه کشی کیک نی نی سایت نکات خامه کشی کیک نی نی سایت روش آسان خامه کشی کیک خامه کشی کیک تولد دخترانه اموزش صفر تا صد خامه کشی کیک خامه کشی کیک با قاشق

نکات خامه کشی کیک تولد + چرا خامه روی کیک صاف نمیشه عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره نکات خامه کشی صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهم درباره خامه کشی کیک

فرم دادن خامه به راحت ترین شیوه

یکی از نکات مهم درباره فرم گیری سریعتر خامه، استفاده از ظرفی ست که کمی یخ زده باشد. برای این منظور می توانید یک کاسه پلاستیکی را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید سپس آن را خارج کرده و خامه را درونش ریخته و هم بزنید. با این روش دیگر نیازی به قرار دادن کاسه ی یخ در زیر ظرف حاوی خامه نیست. می توانید خامه انواع شیرینی ها مثل نان خامه ای را به این شکل فرم دهید. قبل از خامه کشی کیک تولد، ارتفاع آن را با خط کش اندازه گرفته و با چاقو اره ای به دو تا سه لایه یک اندازه تقسیم کنید سپس خامه کشی را انجام دهید.

رول شکلات برای اطراف کیک

اگر در خامه کشی اطراف کیک مهارت ندارید از چند بسته رول شکلات استفاده کنید. برای این منطور دور کیک را کمی خامه مالیده و با رول شکلات پوشش دهید تا هم ظاهری شیک و زیبا پیدا کند و هم از دردسرهای خامه کشی راحت شوید. اگر رول شکلات نداشتید، از چوب شور استفاده کنید.

استفاده از صفحه گردان

برای خامه کشی اصولی به یک صفحه گردان کیک نیاز دارید. صفحه‌ گردان از جنس های مختلفی تولید می شود و اگر نیاز چندانی به آن ندارید، بهتر است نوع پلاستیکی را انتخاب کنید زیرا ارزان تر از نوع فلزی و شیشه ی ست اما سرعت چرخش پایین تری هم دارد. صفحه گردان فلزی بهترین نوع برای خامه کشی حرفه ای ست و سرعت چرخش بالایی دارد، هر چه سرعت چرخش صفحه بالاتر باشد خامه کشی بهتر درمی آید. شما می توانید با یک دست لیسه یا پالت حاوی خامه را بر روی کیک بمالید و با دست دیگر، صفحه را بچرخانید تا همه سطح کیک به شکل یکنواخت خامه ای شود.

زمان خامه کشی

کیک را زمانی که کاملا سرد و خنک شده است، برای خامه کشی آماده کنید. خامه کشی کردن کیک گرم موجب شلی خامه شده و اجازه نمی دهد فرم خودش را حفظ کند.

مرحله ی کاور کیک

اغلب خامه کشی کیک را به شکل یک مرحله ای انجام می دهیم و کیک هایمان ظاهر خوبی پیدا نمی کنند اما دلیلش را نمی دانیم. اگر شما یک خامه کشی منظم و تمیز می خواهید باید مرحله کاور کیک را انجام بدهید. برای این منظور کیک را با مقدار کمتری خامه و با استفاده از پالت پوشش دهید، به شکلی که لایه ی نازکی از خامه روی کیک قرار بگیرد اما آن را به طور کامل نپوشاند، سپس کیک را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از این مرحله می توانید خامه کشی اصلی را انجام دهید

فیلینگ کیک

موادی که لایه های بین کیک را پوشش می دهند را فیلینگ می نامند. برای فیلینگ وسط لایه ها، می توانید از خامه، شکلات، کارامل، باترکریم، مارمالاد و انواع میوه ها استفاده کنید. بهتر است قبل از فیلینگ لایه های کیک، آن ها را با مقدار کمی شیر یا شربت به وسیله قلمو مرطوب کنید.

نکات قبل از خامه کشی کیک نکات مهم خامه کشی کیک فوت و فن خامه کشی کیک نی نی سایت نکات خامه کشی کیک نی نی سایت روش آسان خامه کشی کیک خامه کشی کیک تولد دخترانه اموزش صفر تا صد خامه کشی کیک خامه کشی کیک با قاشق

تزیین کیک خامه ای در خانه

اگر دوست دارید کیک را به آسان ترین شیوه تزیین کنید از ترافل و وسایل تزیینی موجود در قنادی ها استفاده کنید. با پاشیدن ترافل های رنگارنگ بر روی سطح کیک، خامه کشی نامنظم آن پوشیده شده و ظاهر زیبایی پیدا می کند.

خامه کشی کیک با قاشق

اگر پالت ندارید از یک چاقوی کره خوری استفاده کنید و روی کیک را پوشش دهید، سپس برای تزیین از قاشق استفاده کنید. شما می توانید برای تزیین خامه کشی کیک از قاشق چای خوری کمک بگیرید و طرح های مختلفی را ایجاد کنید. برای تزیین می توانید پشت قاشق را به روی خامه قرار دهید و به سمت جلو و عقب بکشید، به این طرح قله و دره می گویند و بسیار راحت انجام می شود. طرح دوم با نام موج شناخته می شود، برای انجام این طرح قاشق را به فرمی که پشتش به سمت بیرون باشد و نوکش رو به خامه کیک در دست بگیرید. حال نوک قاشق را کمی فشار دهید تا برجستگی کوچکی به وجود بیاید سپس  آن را حدود ۲ سانت بکشید. این کار را انقدر تکرار کنید که لبه پایینی کیک تمام شود. بقیه بخش های کیک را هم به همین شکل تزیین کنید. راحت ترین روش هم کشیدن نوک قاشق به شکل راه راه بر روی خامه کیک است.

چرا خامه روی کیک صاف نمیشه

یکی از دلایل صاف نشدن خامه بر روی کیک، استفاده از کاردک یا پالت کثیف است. اگر می خواهید خامه کشی بی نقص و صاف دربیاید، کاردک خود را بعد از هر بار استفاده و جدا کردن از سطح کیک، تمیز کنید یا زیر آب جوش بگیرید و نتیجه اش را مشاهده کنید.

نوشتن روی کیک بدون ماسوره

برای نوشتن روی کیک، از خلال دندان استفاده کنید. متن مورد نظر را ابتدا با خلال دندان بر روی کیک خامه ای بنویسید تا اطمینان پیدا کنید در فضای مناسبی نوشته شده است سپس رویش را با استفاده از شکلات آب شده یا ژله بریلیو پوشش دهید. اگر ماسوره ندارید نوک پلاستیکی را خیلی کوچک سوراخ کرده و از آن به عنوان ماسوره استفاده کنید.

خامه کشی کاپ کیک

بهترین روش برای خامه کشی کاپ کیک، استفاده از قیف های خامه زنی طرحدار است. می توانید روی سطح کاپ کیک را با شکوفه و ستاره های کوچک پوشش دهید یا از فرم های دیگری استفاده کنید.

نکات قبل از خامه کشی کیک نکات مهم خامه کشی کیک فوت و فن خامه کشی کیک نی نی سایت نکات خامه کشی کیک نی نی سایت روش آسان خامه کشی کیک خامه کشی کیک تولد دخترانه اموزش صفر تا صد خامه کشی کیک خامه کشی کیک با قاشق

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.