نکات ذرت مکزیکی خوشمزه با قارچ و کالباس + ذرت مکزیکی رژیمی

نکات ذرت مکزیکی خوشمزه با قارچ و کالباس + ذرت مکزیکی رژیمی

نکات ذرت مکزیکی نکات مهم در تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه با قارچ و کالباس عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم که مفید …

نکات سوسیس بندری با قارچ و پنیر + ادویه و راز خوشمزه شدن

نکات سوسیس بندری با قارچ و پنیر + ادویه و راز خوشمزه شدن

نکات پخت سوسیس بندری سوسیس بندری برای ۳۰ نفر + بهترین سوسیس برای سوسیس بندری + سوسیس بندری دونفره با سیب زمینی موضوع یکی …

نکات خوشمزه شدن ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار

نکات خوشمزه شدن ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار

نکات پخت ماهی فوت و فن و نکات پخت ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار عنوان یکی از …

نکات نون خامه ای

چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت علت پف نکردن نون خامه ای چیست طرز تهیه نون خامه ای بدون فر نون خامه ای در توستر نی نی سایت علت چسبیدن نون خامه ای به کاغذ روغنی طرز تهیه نون خامه ای با لیوان ماسوره نون خامه ای چه شکلیه نون خامه ای بدون قیف نان خامه ای ترک دار ماسوره نون خامه ای چه شکلیه

نکات پخت نون خامه ای + علت پف نکردن و خمیر شدن نون خامه ای عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره نون خامه ای صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهم در پخت نون خامه ای

داغ زدن خمیر

پخته شدن خمیر نان خامه ای را اصطلاحا داغ زدن می گویند. این مرحله بسته به حرارت گاز حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد و باعث ژلاتینه شدن نشاسته درون آرد می شود.

ماسوره نون خامه ای چه شکلیه

اگر دوست دارید نون خامه ای شما شیار دار و زیباتر باشد از ماسوره شکوفه m1 و یا ماسوره رزت d2 استفاده نمایید. با ماسوره های ساده هم می توانید نون خامه ای را درست کنید اما بدون شیار و گرد می شود. ماسوره ستاره ای گزینه ی دیگری برای فرم دادن خمیر نان خامه ای ست. اندازه ی ماسوره به سلیقه ی شما بستگی دارد، اگر دوست دارید نان خامه ای درشت تری داشته باشید از ماسوره های بزرگ تر استفاده نمایید.

زمان اضافه کردن آرد

در مرحله ی اول کره را به همراه آب و شکر درون تابه بریزید و صبر کنید تا جوش های ریز بزند. در این مرحله نباید اجازه بدهید آب بیش از اندازه بجوشد. آرد را اضافه و با قاشق چوبی به سرعت مخلوط کنید تا خمیری یکدست به وجود بیاید و مثل حلوا در گوشه ای جمع شود. اگر آرد به شکل یکدست در خمیر پخش نشود نان خامه ای شما ترک های خیلی عمیقی پیدا کرده و بد فرم می شود.

کره همدمای محیط

به خاطر داشته باشید که برای درست کردن اصولی و صحیح خمیر، باید از کره ای که همدمای محیط شده است استفاده نمایید. اگر کره سرد را به آب اضافه کنید، بافت خمیر را بهم زده و خراب می کند.

زیاد حرارت دیدن خمیر

اگر خمیر شیرینی را بیش از اندازه بپزید به روغن افتاده و هنگام پخت درون فر، تغییر شکل میدهد پس به زمان پخت دقت نمایید و با اضافه کردن آرد، شعله گاز را خاموش کنید. زمانی که آرد به خوبی با مواد دیگر ترکیب و یکدست شد دوباره ظرف را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و حدود ۲ تا ۴ دقیقه خمیر را مخلوط و داغ بزنید.

زمان اضافه کردن تخم مرغ

بعد از پخته شدن خمیر شیرینی، اجازه بدهید کمی از حرارت بیفتد و ولرم بشود اما به طور کامل هم سرد نشود. هر تخم مرغ را به خمیر اضافه و کمی هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را بیافزایید. اضافه کردن آرام آرام تخم مرغ به یکدستی و فرم گیری بهتر خمیر کمک می کند. برای هم زدن خمیر از سر خمیرگیر همزن استفاده کنید. نکته مهم دیگر این است که باید خمیر را با سرعت پایین تا متوسط همزن، هم بزنید زیرا سرعت بالا موجب هوادهی خمیر شده و کیفیت آن را پایین می آورد.

چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت علت پف نکردن نون خامه ای چیست طرز تهیه نون خامه ای بدون فر نون خامه ای در توستر نی نی سایت علت چسبیدن نون خامه ای به کاغذ روغنی طرز تهیه نون خامه ای با لیوان ماسوره نون خامه ای چه شکلیه نون خامه ای بدون قیف نان خامه ای ترک دار ماسوره نون خامه ای چه شکلیه

علت پف نکردن نون خامه ای چیست

این اتفاق دلایل متعددی دارد. حتما ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی درون فر، آن را روشن کنید تا گرم شود. توصیه می شود دمای فر را برای ۵ دقیقه اول پخت روی ۲۶۰ درجه تنظیم کنید سپس آن را روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم با این دما پخته شود. این تغییر دما کمک بزرگی به پف کردن شیرینی می کند. در حین پخت نان خامه ای به خصوص ۱۵ دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید. یکی از مهم ترین دلایل پف نکردن نون خامه ای، تبخیر نشدن کامل آب داخل خمیر در مرحله ی داغ زدن است.

نکته مهم

بعد از تمام شدن زمان پخت شیرینی، فر را خاموش کنید و در آن را به شکل نیمه باز قرار دهید. اجازه دهید نان ها به مدت ۱۰ دقیقه در فر خاموش شده قرار داشته باشند سپس آن ها را خارج نمایید.

سوراخ کردن ته شیرینی

زمانی که نان خامه ای پخته شد و آن را از فر خارج کردید، خیلی زود با نوک چاقو یا نوک سیخ سوراخی در انتهایش ایجاد نمایید تا بخار داخل شیرینی خارج شده و نان خامه ای شما تردی خود را حفظ کند.

چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود

اگر نان خامه ای شما به اندازه ی کافی پف نکند، داخلش خمیر شده و نپخته می ماند. باید مرحله داغ زدن خمیر را به طور صحیح انجام بدهید و در حین پخت درب فر را باز نکنید تا نان خامه ای به طور کامل پف کند.

نکات نگهداری نون خامه ای

بعد از آماده شدن این شیرینی خوشمزه، آن را درون ظرفی با درب باز داخل یخچال نگهداری کنید و رویش را با سلفون پوشش ندهید تا تردی خود را حفظ نماید.

چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت علت پف نکردن نون خامه ای چیست طرز تهیه نون خامه ای بدون فر نون خامه ای در توستر نی نی سایت علت چسبیدن نون خامه ای به کاغذ روغنی طرز تهیه نون خامه ای با لیوان ماسوره نون خامه ای چه شکلیه نون خامه ای بدون قیف نان خامه ای ترک دار ماسوره نون خامه ای چه شکلیه

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.