تزیین حلوا با چنگال و قاشق به شکل گل + حلوا مجلسی لقمه ای
تزیین آجیل شب یلدا برای عروس + تزیین آجیل ساده و شیک
تزیین آجیل شب یلدا تزیین آجیل شب یلدا برای عروس + تزیین آجیل ساده و شیک موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. …
میوه آرایی برای مهمانی + ایده هایی برای میوه آرایی روی میز
میوه آرایی برای مهمانی میوه آرایی برای مهمانی + ایده هایی برای میوه آرایی روی میز موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. …
دکور شب یلدا + جدیدترین تزیینات و دکور یلدا در منزل برای عکاسی
دکور شب یلدا دکور شب یلدا + جدیدترین تزیینات و دکور یلدا در منزل برای عکاسی موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. …
تزیین حلوا با ماسوره
تزیین حلوا با چنگال و قاشق به شکل گل + حلوا مجلسی لقمه ای عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره تزیین حلوا صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
حلوا یک شیرینی نرم با اصالت ایرانی ست و انواع مختلفی دارد. حلوای آرد معروف ترین نوع در ایران است و از ترکیب آرد به همراه آب، گلاب، شکر، پودر هل و روغن مایع تهیه شده و بیشتر برای نذری و مراسم های عزاداری سرو می شود. طبق رسومات، اکثرا حلوا را در روز پنج شنبه پخته و در بین همسایه ها به عنوان خیرات و فاتحه ای پخش می کنند. حلوای هویج یکی دیگر از حلواهای محبوب است و با هویج درست می شود. برای تزیین کردن حلوا از مواد مختلفی مثل خلال بادام، خلال پسته، غنچه گل محمدی خشک شده، کنجد، بادام و گردو استفاده می شود. همچنین با استفاده از نوک قاشق و چنگال یا سیخ خطوط زیبایی بر روی سطح حلوا ایجاد می کنند.
دیزاین شیک حلوا با پرک بادام و غنچه گل محمدی و خلال پسته
دیزاین حلوا با دهانه لیوان و کاتر فشاری گل مینا
دیزاین حلوا زعفرانی با ماسوره و سیخ
دیزاین حلوا با استفاده از چنگال و پرک بادام و خلال پسته
دیزاین حلوای سیاه با ماسوره شکوفه
دیزاین حلوا به شکل ساده با گل محمدی
دیزاین حلوا به شکل هویج
طرز تهیه
برای درست کردن حلوا، ابتدا شربت آن را حاضر کنید. آب را به شکر اضافه و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس زعفران دم کرده را اضافه و اجازه دهید شربت چند جوش بزند. در پایان کار گلاب را بیافزایید و شربت را از روی حرارت بردارید. آرد را ۲ مرتبه الک کنید و درون تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا تغییر رنگ داده و خامی اش برطرف شود سپس دوباره الک کنید تا یکدست شود. آرد تفت داده شده را به همراه روغن درون تابه ریخته و آنقدر هم بزنید تا به خورد هم بروند. شربتی که در ابتدای کار آماده کرده بودید را کم کم به آرد اضافه و به آرامی هم بزنید تا حلوا شل نشود. آنقدر هم زدن را ادامه بدهید که حلوا مانند گهواره در وسط تابه جمع شده و فرم خوبی پیدا کند. حلوای شما آماده است نوش جان.
دیزاین حلوا با استفاده از قاشق و نوک سیخ
دیزاین حلوا برای مهمانی
دیزاین حلوا با استفاده از ماسوره و خلال پسته
دیزاین حلوا با استفاده از ماسوره شکوفه