نکات خوشمزگی و غلیظ شدن خورش خلال + ادویه و بهترین گوشت

نکات خوشمزگی و غلیظ شدن خورش خلال + ادویه و بهترین گوشت

بهترین خورش خلال کرمانشاه برای غلیظ شدن خورش خلال + نکات خورش خلال در زودپز + مواد لازم برای خورش خلال موضوع یکی …

با مرغ چی درست کنم + غذا با مرغ و سیب زمینی و پنیر پیتزا

با مرغ چی درست کنم + غذا با مرغ و سیب زمینی و پنیر پیتزا

با مرغ چی درست کنم با مرغ چی درست کنم + سریع ترین غذا با مرغ و سیب زمینی موضوع یکی از مطالب …

نکات خوشمزه شدن سوپ جو + بهترین طعم دهنده و علت ته گرفتن

نکات خوشمزه شدن سوپ جو + بهترین طعم دهنده و علت ته گرفتن

نکات سوپ جو خوشمزه نکات خوشمزه شدن سوپ جو + بهترین طعم دهنده و علت ته گرفتن موضوع یکی از مطالب سایت الانت …

نکات پخت ماکارونی

راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده نی نی سایت چگونه یک ماکارونی خوشمزه درست کنیم برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم مواد ماکارونی جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی راز قرمز شدن ماکارونی نی نی سایت زعفران در ماکارونی ادویه برای خوشمزه شدن ماکارونی

نکات پخت و راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره ماکارونی صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

ماکارونی با نام انگلیسی Macaroni یکی از گونه های پاستا با اصالتی ایتالیایی ست. این پاستای خشک را در آب جوش می ریزند تا نرم شود سپس آبکش کرده و با مایه ای که از ترکیبات مختلفی تهیه می شود به شکل لایه به لایه پوشانده و درون قابلمه می پزند. یکی از اجزای خوشمزه ماکارونی، ته دیگ سیب زمینی ست که طرفداران بسیاری دارد.

نکات مهم در پخت ماکارونی خوشمزه

راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا

اگر می خواهید ماکارونی را با سویا درست کنید، چند نکته را رعایت نمایید. اول خیساندن سویاست که می توانید آن را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در آب یا شیر بخیسانید تا طعم خیلی بهتری پیدا کند و نفخ آن برطرف شود. سپس با پیاز تفت داده و از ادویه هایی مثل زردچوبه و فلفل استفاده نمایید. قارچ و فلفل دلمه ای مواد دیگری ست که می توانید در کنار سویا به کار ببرید.

چگونه یک ماکارونی خوشمزه درست کنیم

برای خوشمزه شدن ماکارونی ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد مایه اضافه کنید. اجازه دهید آب گوجه فرنگی کشیده شود تا موجب خمیر و شفته شدن ماکارونی نشود.

ته دیگ سیب زمینی

سیب زمینی را نباید خیلی نازک برش دهید، اگر قطر سیب زمینی های برش خورده، نیم سانت باشد مناسب است. کف قابلمه روغن ریخته و کمی زردچوبه بپاشید تا سیب زمینی ها خوشرنگ تر شوند. همچنین می توانید از مقداری کنجد استفاده نمایید تا ته دیگ خوشمزه تر و مجلسی تری داشته باشید.

ادویه برای خوشمزه شدن ماکارونی

۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز را به همراه نصف قاشق غذاخوری پاپریکا، پودر آویشن، پودر پیاز، پودرسیر، ادویه کاری، زردچوبه، دارچین، پودر زنجبیل، گرد لیمو عمانی، تخم گشنیز و گلپر ترکیب کنید سپس ۱/۴ قاشق غذاخوری میخک،۷ عدد هل سبز و ۱ عدد جوزهندی اضافه نمایید. ادویه ی مخصوص ماکارونی و لازانیا را درون ظرفی ریخته و هر زمان نیاز داشتید به کار ببرید. هر کدام از ادویه های بالا که باب سلیقه شما نیست می تواند حذف شود اما حتما از فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و پودر آویشن استفاده نمایید. ادویه ها را در هنگام تفت دادن گوشت و در مرحله پایانی اضافه نمایید زیرا تفت دادن بیش از اندازه موجب تلخ شدن طعم آن ها می شود.

انتخاب قابلمه

برای پخت ماکارونی از یک قابلمه مناسب و بزرگ استفاده کنید تا رشته ها به هم نچسبند و فضای کافی برای پخت داشته باشند. اگر قابلمه کوچک باشد، رشته های ماکارونی به هم می چسبند و در نهایت خمیر می شوند. برای پخت یک ماکارونی ۵۰۰ گرمی از قابلمه ای که حدود ۴ لیتر فضا داشته باشد، استفاده نمایید.

راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده نی نی سایت چگونه یک ماکارونی خوشمزه درست کنیم برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم مواد ماکارونی جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی راز قرمز شدن ماکارونی نی نی سایت زعفران در ماکارونی ادویه برای خوشمزه شدن ماکارونی

برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم

رب را به مواد ماکارونی اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم سرخ شود تا رنگ خوبی به ماکارونی بدهد. روش دیگر این است که در زمان جوشیدن رشته های ماکارونی مقدار کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ بگیرند و ظاهر زیبایی به این غذا بدهند.

جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی

اگر می خواهید از خمیر شدن ماکارونی جلوگیری کنید، یک نکته مهم وجود دارد. زمانی که رشته های ماکارونی را جوشاندید، با آب سرد آبکشی کنید. با این کار نشاسته‌ های اضافی از بین رفته و مایه ماکارونی به شکل بهتری جذب رشته ها می شود. همچنین رشته ها از هم جدا می شوند و دیگر به هم نمی چسبند.

زعفران در ماکارونی

می توانید برای خوشرنگ شدن ماکارونی از زعفران استفاده نمایید. برای یک بسته ۵۰۰ گرمی ماکارونی، ۱ قاشق چای‌ خوری زعفران کافی ست. زعفران دم کرده را بعد از پخت گوشت و پیاز و در مرحله ی آخر پخت مایه اضافه کنید.

ته دیگ خوشگل با رشته های ماکارونی

اگر دوست دارید یک ته دیگ جدید و خوشمزه را امتحان کنید با سایت الانت همراه باشید. برای این منظور حدود ۳۰ تا ۴۰ گرم از رشته های ماکارونی را درون ظرفی دیگر قرار دهید و به مدت بیشتری بجوشانید تا به طور کامل نرم شوند و بتوانید به آن ها شکل بدهید. یک قابلمه نچسب انتخاب کنید تا ته دیگ در پایان کار به طور کامل جدا شود. کف قابلمه روغن بریزید سپس رشته ها را به ترتیب و از دور قابلمه بچینید تا به مرکز برسند و کف قابلمه را به طور کامل پوشش بدهند. ماکارونی را به آرامی بر روی رشته های چیده شده بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.

قوام بیشتر ماکارونی

مقدار کمی از آبی که ماکارونی را در آن جوشانده اید نگه دارید و بعد از سرخ شدن رب به مایه اضافه کنید. اجازه دهید آب تبخیر شود سپس از مایه ماکارونی استفاده کنید. این کار به قوام بیشتر ماکارونی کمک می کند.

راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده نی نی سایت چگونه یک ماکارونی خوشمزه درست کنیم برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم مواد ماکارونی جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی راز قرمز شدن ماکارونی نی نی سایت زعفران در ماکارونی ادویه برای خوشمزه شدن ماکارونی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.