مطالب پر بازدید
مدل آستین مانتو مجلسی و مزونی با طرح های خاص در اینستاگرام

مدل آستین مانتو مجلسی و مزونی با طرح های خاص در اینستاگرام

مدل آستین مانتو مجلسی مدل آستین مانتو مجلسی و مزونی با طرح های خاص در اینستاگرام موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. …

مدل شینیون پایین ساده با طرح های جدید و لاکچری زنانه

مدل شینیون پایین ساده با طرح های جدید و لاکچری زنانه

مدل شینیون پایین ساده مدل شینیون پایین ساده با طرح های جدید و لاکچری زنانه موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم …

مدل پلاک طلا دخترانه جدید + مدل پلاک زنجیر طلا دخترانه

مدل پلاک طلا دخترانه جدید + مدل پلاک زنجیر طلا دخترانه

مدل پلاک طلا دخترانه مدل پلاک طلا دخترانه جدید + عکس پلاک زنجیر طلا دخترانه موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم …

نکات رب گوجه خانگی

نکات مهم پختن رب گوجه نکات تهیه رب خانگی کف روی رب گوجه را باید گرفت چکار کنیم رب گوجه سیاه نشود جلوگیری از پاشیدن رب گوجه هنگام پخت طرز تهیه رب گوجه در آفتاب طرز تهیه رب گوجه با کدو طرز تهیه رب خانگی با ماندگاری بالا رب گوجه فوری درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی نی نی سایت

نکات و خوشرنگ شدن رب گوجه + چکار کنیم رب گوجه قرمز شود عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره نکات مهم پختن رب صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

رب خمیری غلیظ است که برای خوشرنگ و خوش طعم تر شدن غذا به آن اضافه می شود. رب گوجه‌ فرنگی اولین بار در کشور ایتالیا تولید و عرضه شد. ایتالیایی ها سعی داشتند تا با رب گوجه فرنگی، پاستاهای بی رنگ و روی خود را زیبا کرده و طعم جدیدی به آن ها ببخشند. در ادامه می توانید نکات مهم درباره پخت رب را مشاهده نمایید.

نکات مهم پختن رب گوجه

جلوگیری از پاشیدن رب گوجه هنگام پخت

برای درست کردن رب خانگی سفت نیم ساعت بعد از رسیدن و آماده شدن رب، حرارت گاز را کم نمایید تا آرام آرام پخته و غلیظ شود. با این کار، رب به بیرون پاشیده و پرتاب نمی شود. هر ۵ دقیقه یک بار، رب را به طور کامل هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.

ظرف شیشه ای

انتخاب ظرف برای نگهداری رب گوجه مهم است، اگر از ظرف های فلزی و پلاستیکی استفاده نمایید احتمال خراب شدن و کپک زدن رب بیشتر می شود پس حتما از ظرف های شیشه ای استفاده نمایید. قبل از ریختن رب، ظرف را شسته و خشک کنید. رب گوجه فرنگی را هنگامی که هنوز گرم است نه داغ، درون ظرف بریزید. نکته ی دیگر استفاده از چند ظرف کوچک به جای یک ظرف بزگ است که به سالم ماندن رب کمک می کند.

چکار کنیم رب گوجه سیاه نشود

بعد از ریختن رب درون ظرف شیشه ای، کمی روغن هم روی رب بریزید سپس درب ظرف را ببندید. با این کار جلوی کپک زدن رب گرفته شده و دیگر سیاه نمی شود زیرا روغن از رسیدن هوا به رب جلوگیری می کند. شیشه ها را به مدت ۱ روز به شکل برعکس در محیط آشپزخانه قرار دهید تا هوایی که در فضای داخلی آن ها قرار دارد خارج شود. بعد از سپری شدن این مدت رب را در یخچال نگهداری کنید.

انتخاب گوجه

انتخاب گوجه فرنگی های گوشتی، قرمز، آب دار و نرم که پلاسیده نباشند تاثیر به سزایی در تولید رب غلیظ و خوشرنگ دارد پس به این موضوع دقت کرده و آن را در نظر داشته باشید. گوجه فرنگی های کپک زده، لهیده و پلاسیده شده را به هیچ عنوان استفاده نکنید.

نکات مهم پختن رب گوجه نکات تهیه رب خانگی کف روی رب گوجه را باید گرفت چکار کنیم رب گوجه سیاه نشود جلوگیری از پاشیدن رب گوجه هنگام پخت طرز تهیه رب گوجه در آفتاب طرز تهیه رب گوجه با کدو طرز تهیه رب خانگی با ماندگاری بالا رب گوجه فوری درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی نی نی سایت

طرز تهیه رب گوجه در آفتاب

رب گوجه سنتی را در فصل تابستان و جلوی نور مستقیم خورشید درست می کنند. این رب ترش مزه است و برای مناطق گرم کاربرد دارد. گوجه های نمک زده را به مدت ۲ تا ۳ روز در زیر تابش نور خورشید قرار دهید و هر چند ساعت یک بار بهم بزنیدش تا دچار کپک زدگی نشود. برای جلوگیری از ورود حشرات روی قابلمه را با یک توری بپوشانید. هر روز در هنگام عصر گوجه ها را با دست ورز داده و له نمایید. زمانی که پوست گوجه از آن کنده و جدا شد، رسیده است. آن را روی یک صافی قرار داده و ورز بدهید تا آب و گوشت گوجه رد شود اما پوست و تخمه هایش بماند. حال می توانید بخش صاف کرده ی گوجه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و رب را آماده کنید.

نگهداری رب گوجه در یخچال

توصیه می شود از ابتدا رب گوجه فرنگی را درون یخچال نگهداری کنید به خصوص اگر مقداری آبکی ست اما اگر رب را در کابینت و فضای خانه قرار داده اید، بعد از باز شدن درب آن برای اولین بار محل نگهداری را تغییر داده و آن را در یخچال نگهداری کنید.

زمان آماده شدن رب

زمانی که رب مواد خود را مثل مذاب به بالا پاشیده و پرتاب می کند و با صدای زیادی می جوشد یعنی آماده و رسیده است. روش دیگر این است که مقداری از رب را درون یک ملاقه بریزید سپس آن را کج نمایید. اگر اطراف رب حالت آبکی نداشت یعنی آب درون رب به طور کامل تبخیر شده و میتوانید حرارت را خاموش کنید.

نگهداری رب بعد از آماده شدن

بعد از آماده شدن و نگهداری رب در یخچال، نکات دیگری وجود دارد که باید آن ها را رعایت کنید. برای برداشتن و استفاده رب، حتما از قاشق تمیز و بدون رطوبت استفاده نمایید. همچنین درب رب را خیلی زود ببندید و اجازه ندهید هوا بخورد.

طرز تهیه رب خانگی با ماندگاری بالا

برای نگهداری طولانی مدت رب، آن را فریز کنید. برای این منظور رب را بعد از آماده شدن درون جای قالب یخ ریخته و اجازه دهید منجمد شود. می توانید بعد از یخ زدن رب، آن را از قالب خارج کرده و درون پلاستیک بریزید. سپس پلاستیک را در یکی از کشوهای فریزر خود نگهداری کنید. با این روش، رب بوی بد فریزر را نمی گیرد و تا ماه ها سالم می ماند.

نکات مهم پختن رب گوجه نکات تهیه رب خانگی کف روی رب گوجه را باید گرفت چکار کنیم رب گوجه سیاه نشود جلوگیری از پاشیدن رب گوجه هنگام پخت طرز تهیه رب گوجه در آفتاب طرز تهیه رب گوجه با کدو طرز تهیه رب خانگی با ماندگاری بالا رب گوجه فوری درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی نی نی سایت

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.