نکات خوشمزه شدن ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار

نکات خوشمزه شدن ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار

نکات پخت ماهی فوت و فن و نکات پخت ماهی + مزه دار کردن ماهی با زعفران و رب انار عنوان یکی از …

نکات و زمان پخت لپه برای قیمه + بهترین روش زود پختن لپه

نکات و زمان پخت لپه برای قیمه + بهترین روش زود پختن لپه

نکات پخت لپه جوش شیرین برای پخت لپه + اگر لپه قیمه نپخت و اگر لپه له شد چه کنیم موضوع یکی از …

نکات اولیه پخت کیک + علت گنبدی شدن و نپختن وسط کیک

نکات اولیه پخت کیک + علت گنبدی شدن و نپختن وسط کیک

نکات مهم پخت کیک ساده فوت و فن های پخت کیک در خانه و علت خشکی و ترک خوردن کیک + راز خوشمزه …

نکات مهم در پخت حلیم بادمجان

تزیین حلیم بادمجان نذری و تک نفره اصفهانی و مجلسی ساده با کشک فوت کوزه گری حلیم بادمجان ادویه حلیم بادمجان اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم مقدار کشک در حلیم بادمجان حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان بدون گوشت سفت شدن حلیم بادمجان

گوشت مناسب برای حلیم بادمجان + تفاوت کشک بادمجان و حلیم بادمجان + حلیم بادمجان برای دو نفر با مرغ موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره حلیم بادمجان صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن حلیم بادمجان

مواد لازم برای پخت حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای ست که به همراه بادمجان درست می شود و طعم بسیار خوبی دارد. برای درست کردن یک حلیم بادمجان اصیل به سیر، پیاز، کشک، عدس، برنج، بادمجان، گوشت سردست، نعناع خشک و ادویه نیاز دارید.

ادویه حلیم بادمجان

در پخت حلیم بادمجان از ادویه به خصوصی استفاده نمی شود و شما می توانید از هر ادویه ای که دوست داشتید استفاده نمایید. زردچوبه، ادویه کاری، زعفران و فلفل سیاه ادویه های اصلی برای پخت حلیم بادمجان هستند.

تفاوت کشک بادمجان و حلیم بادمجان

حلیم بادمجان شباهت زیادی به کشک بادمجان دارد اما از لحاظ مواد اولیه و طعمشان با یکدیگر متفاوت هستند. حلیم بادمجان هم حبوبات دارد و هم برنج اما کشک بادمجان هیچ کدام از این مواد را ندارد.

راز کشدار شدن حلیم بادمجان

استفاده از مقدار بیشتری بادمجان در این غذا موجب کش دار شدن آن می شود. له کردن و کوبیدن گوشت حلیم بادمجان یکی دیگر از نکاتی ست که آن را کشدار می کند همچنین به شما توصیه می کنیم همه مواد حلیم بادمجان مثل برنج و حبوبات و خود بادمجان را هم به شکل جداگانه بکوبید و کم کم به گوشت کوبیده شده بیافزایید. نحوه برش دادن بادمجان نکته دیگری ست که در کشدار شدن حلیم بادمجان موثر است. اگر بادمجان را به شکل طولی برش دهید، حلیم بادمجان شما کشدار تر خواهد شد. علاوه بر تمام موارد ذکر شده، استفاده از گوشت گوسفندی به خصوص گوشت گردن هم منجر به کشدار شدن حلیم بادمجان می شود.

مقدار کشک در حلیم بادمجان

به طور کلی برای ۳۰۰ گرم بادمجان، ۱۰۰ گرم برنج و ۳۰۰ گرم گوشت سردست از ۱۰۰ گرم کشک استفاده می شود اما شما می توانید مقدار کشک را بنا بر ذائقه و سلیقه تان کم یا زیادتر کنید.

نکات مهم حلیم بادمجان

زمانی که کشک را به حلیم بادمجان اضافه نمودید، نباید بیش از حد بجوشد زیرا ممکن است کشک ببرد و ظاهر غذای شما را خراب کند. توصیه می شود برای حلیم بادمجان از برنج نیم دانه استفاده نمایید. به دلیل وجود کشک در حلیم بادمجان، در اضافه کردن نمک دقت کنید تا غذایتان شور نشود. می توانید بادمجان ها را به جای سرخ کردن، کبابی کنید اما باید به خاطر داشته باشید که طعم غذایتان به طور کامل تغییر می کند.

اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم

اگر بعد از اضافه کردن همه مواد با یکدیگر متوجه شل بودن حلیم شدید، آن را بر روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی اش تبخیر شود. این نکته را به خاطر داشته باشید که حلیم بادمجان با سرد شدن، سفت تر می شود.

نکات حلیم بادمجان با مرغ

شما می توانید این حلیم خوشمزه را بدون گوشت گوسفندی و با گوشت مرغ آماده کنید. برای این منطور ۱ پیمانه عدس را چند ساعت بخیسانید سپس به همراه کمی آب بپزید. ۱ تا ۱/۵ کیلو بادمجان را پوست بگیرید و در محلول آب و نمک بخوابانید تا تلخی اش برطرف شود. بعد از ۳۰ دقیقه بادمجان ها را آبکش نموده و به طور کامل بشویید سپس بر روی دستمال نخی بچینید. بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. ۱ عدد پیاز کوچک را به همراه ۱ حبه سیر و ۱/۲ از سینه مرغ درون تابه تفت دهید و ادویه های لازم را به آن بیافزایید. در ادامه کمی آب به مرغ بیافزایید و اجازه دهید پخته شود. پس از پخته شدن، مرغ را ریش ریش کنید. کاسه ای مناسب انتخاب کرده و بادمجان، عدس و مرغ را درونش بریزید. ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده به محتویات کاسه اضافه کنید و همه مواد را با گوشت کوب برقی یا دستی له نمایید. تابه ای بر روی شعله گاز قرار داده و درونش روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد ۱ عدد پیاز رنده شده و کمی زردچوبه را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید سپس ترکیب بادمجان له شده را به تابه اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. در پایان مقداری کشک رقیق شده به موادتان بیافزایید و کمی دیگر هم بزنید. حلیم بادمجان شما آماده است.

حلیم بادمجان برای چه شهریست

حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایران است که به یک شهر تعلق ندارد. این غذای بادمجانی را در شهر های اصفهان، شیراز، کاشان و کرمان طبخ می کنند.

راز خوشمزگی حلیم بادمجان

بنا بر سلیقه و ذائقه تان می توانید مقداری گردو پودر شده در پایان پخت به حلیم بادمجان اضافه نمایید تا خوشمزه تر شود. برای خوش عطر و رنگ شدن حلیم بادمجان از زعفران و زردچوبه استفاده کنید. اگر عدس ندارید از لوبیا سفید کمک بگیرید زیرا طعم بسیار خوبی به این غذا می دهد و بهترین جایگزین برای عدس است.

نکات حلیم بادمجان برای دو نفر

اگر می خواهید حلیم بادمجان را برای ۲ نفر آماده کنید اما مقدار موادش را نمی دانید با الانت همراه باشید. مواد حلیم بادمجان برای دو نفر شامل ۲ عدد بادمجان، ۱/۴ فنجان عدس، ۱۰۰ گرم گوشت گوسفندی، ۱ عدد پیاز، ۱/۴ پیمانه برنج، ۱ حبه سیر، ۱ قاشق غذاخوری کشک و مقداری ادویه است.

سفت شدن حلیم بادمجان

اگر بعد از مخلوط کردن برنج، بادمجان و گوشت متوجه سفتی حلیم بادمجان شدید، این مشکل را با نکته ای کوچک برطرف نمایید. برای این منظور ۱/۲ پیمانه یا کمتر آب گوشت به حلیم اضافه نمایید و آن را بر روی شعله کم گاز قرار دهید. حلیم بادمجان را هم بزنید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آب اضافه شده تبخیر و حلیم بادمجان به غلظت مناسب برسد.

ثعلب در حلیم بادمجان

برای کشدار شدن حلیم بادمجان از ثعلب هم استفاده می شود اما کیفیت این غذا را پایین می آورد. بهتر است از روش هایی که در بخش بالا برای کشدار کردن این غذا جمع آوری کرده ایم استفاده نمایید تا یک حلیم بادمجان اصیل داشته باشید.

حلیم بادمجان را با چی بخوریم

سبزی خوردن یکی از اجزای جدانشدنی از بادمجان است، به همین خاطر می توانید حلیم بادمجان را هم با سبزی خوردن سرو کنید. نان سنگک بهترین نان برای همراهی این غذای سنتی و اصیل است. همچنین می توانید چند پیاز را از وسط قاچ کرده و به همراه این غذا میل کنید.

گوشت مناسب برای حلیم بادمجان

بهترین گوشت برای این غذا، گوشت گوسفندی ست که هم طعم بسیار مطبوعی به آن می دهد و هم آن را کشدار می کند. گوشت سردست و گوشت گردن، گوشت های مناسبی برای درست کردن حلیم بادمجان هستند.

زمان پخت حلیم بادمجان

حلیم بادمجان غذایی ست که زمان زیادی برای آماده سازی و پخت مواد اولیه اش صرف می شود. با توجه به شعله گاز و حجم مواد شما این غذا به حدود ۲/۵ تا ۳ ساعت زمان نیاز دارد تا به طور کامل  حاضر شود.

تزیین حلیم بادمجان

برای تزیین کردن حلیم بادمجان می توانید از پیاز داغ، گردو، خلال پسته، بادمجان سرخ شده، غنچه گل محمدی، سیر داغ، برگ ریحان و نعناع، کشک زعفرانی، تربچه و نعنا داغ استفاده نمایید.

تزیین حلیم بادمجان نذری و تک نفره اصفهانی و مجلسی ساده با کشک فوت کوزه گری حلیم بادمجان ادویه حلیم بادمجان اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم مقدار کشک در حلیم بادمجان حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان بدون گوشت سفت شدن حلیم بادمجان

تزیین حلیم بادمجان با کشک

تزیین حلیم بادمجان نذری و تک نفره اصفهانی و مجلسی ساده با کشک فوت کوزه گری حلیم بادمجان ادویه حلیم بادمجان اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم مقدار کشک در حلیم بادمجان حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان بدون گوشت سفت شدن حلیم بادمجان

تزیین حلیم بادمجان مجلسی

تزیین حلیم بادمجان نذری و تک نفره اصفهانی و مجلسی ساده با کشک فوت کوزه گری حلیم بادمجان ادویه حلیم بادمجان اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم مقدار کشک در حلیم بادمجان حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان بدون گوشت سفت شدن حلیم بادمجان

تزیین حلیم بادمجان اصفهانی

تزیین حلیم بادمجان نذری و تک نفره اصفهانی و مجلسی ساده با کشک فوت کوزه گری حلیم بادمجان ادویه حلیم بادمجان اگر حلیم بادمجان شل شد چه کنیم مقدار کشک در حلیم بادمجان حلیم بادمجان با مرغ حلیم بادمجان بدون گوشت سفت شدن حلیم بادمجان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.