نکات کاچی ساده و زعفرانی با آرد برنج و زردچوبه + علت گلوله شدن

نکات کاچی ساده و زعفرانی با آرد برنج و زردچوبه + علت گلوله شدن

نکات کاچی ساده نکات کاچی ساده و زعفرانی با آرد برنج و زردچوبه + علت گلوله شدن موضوع یکی از مطالب سایت الانت …

نکات و راز خوشمزگی میرزا قاسمی + چاشنی و علت نامگذاری

نکات و راز خوشمزگی میرزا قاسمی + چاشنی و علت نامگذاری

نکات مهم در پخت میرزا قاسمی خوشمزه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده + مواد لازم و مقدار بادمجان برای میرزا قاسمی + …

نکات تهیه مربای هویج خوشرنگ + گلوکز و دارچین در مربای هویج

نکات تهیه مربای هویج خوشرنگ + گلوکز و دارچین در مربای هویج

نکات تهیه مربای هویج زمان پخت مربای هویج چرخ شده و استفاده از گلوکز و خلال بادام در مربای هویج +‌ برای قوام …

نکات ریز تهیه کباب کوبیده خانگی

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

نکات کباب کوبیده خوشمزه + علت پاره شدن و سفت شدن کباب عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره تهیه کباب کوبیده صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین خوراک های ایرانی ست که به ثبت ملی هم رسیده و از گوشت چرخ کرده درست می شود. این کباب خوشمزه را ناصرالدین شاه وارد ایران کرد و در بیشتر مواقع با برنج و گوجه سرو می شود. در ادامه می توانید نکات مهمی درباره پخت کباب کوبیده مشاهده کنید.

نکات مهم کباب کوبیده رستورانی

نکات تهیه گوشت کباب کوبیده

برای پخت کباب کوبیده ی اصیل و بازاری از ترکیب مساوی گوشت قلوه گاه گوسفند و سردست گوساله استفاده کنید. برای هر ۱ کیلو گوشت از ۳۰۰ گرم پیاز استفاده کنید.

چسبندگی گوشت کباب

چسبندگی و منسجم بودن مایه کباب نکته مهمی در پخت آن است. برای درست کردن یک مایه منسجم، گوشت ها رو ۲ تا ۳ بار با یکدیگر چرخ نمایید تا به خوبی یکدست و آماده شوند.

فلفل سیاه ممنوع

فلفل سیاه یکی از ادویه های خوش عطر و خوش طعم است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود اما برای کوبیده مناسب نیست زیرا آن را تیره و بد رنگ می کند. برای ادویه کباب کوبیده از نمک و فلفل قرمز استفاده کنید.

علت پاره شدن کباب کوبیده

پارگی و از هم پاشیده شدن کباب کوبیده بر روی سیخ، یکی از مهم ترین مشکلاتی ست که در حین پخت این کباب اتفاق می افتد. برای جلوگیری از این اتفاق، آب پیاز را جدا نموده و خوب مایه گوشت را ورز دهید. استفاده از گوشت گوسفندی کوبیده را بیش از حد چرب و استفاده از گوشت گوساله کوبیده را بیش از حد خشک می کند پس حتما از ترکیب این ۲ گوشت استفاده نمایید تا کوبیده، بافت بهتری پیدا کرده و از روی سیخ نریزد. استفاده از سیخ پهن و کاملا خشک یکی دیگر از نکاتی ست که باید حتما رعایت شود. توصیه می شود سیخ ها را قبل از کباب زدن، ۱ ساعت درون یخچال بگذارید. اگر سیخ نو و استفاده نشده است، آن را مدتی بر روی آتش قرار دهید تا از خامی دربیاید.

نکات تهیه کباب کوبیده ارزان

با توجه به گرانی قیمت گوشت، می توانید کباب کوبیده را از ترکیب سنگدان مرغ و دمبه تازه درست کنید تا در کنار طعم خوب، قیمت ارزان تری هم داشته باشد.

وا نرفتن کباب کوبیده

قرار دادن گوشت کوبیده خام به مدت چند ساعت در یخچال، به وا نرفتن و نریختن کباب در هنگام پخت کمک می کند و نکته مهمی ست که باید رعایت شود.

پیاز زیاد در کباب کوبیده

به ازای هر ۱ کیلو گرم گوشت، ۲۵۰ گرم پیاز نیاز است تا یک کوبیده خوش طعم و لذیذ داشته باشید. نحوه اضافه کردن پیاز به مایه کباب مهم است. ابتدا پیاز را رنده نمایید سپس با کف دست فشارش دهید تا آب اضافی آن خارج شده و حالت تفاله ای پیدا کند. با گرفتن آب پیاز، مایه کباب کوبیده منسجم تر شده و بر روی سیخ از هم نمی پاشد. باید پیاز را حدود ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار داده، سپس به مایه گوشت اضافه نموده و خوب ورز دهید.

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

یکی از نکات مهم درباره کباب کوبیده، میزان ورز دادن آن است تا مایه ای منسجم و یکدست داشته باشید. ریختن کباب از روی سیخ یکی از مهم ترین مشکلاتی ست که در هنگام پخت کباب کوبیده رخ می دهد و علتش کم ورز دادن مایه کباب است. ۱۵ دقیقه برای مالش و ورز دادن کافی ست.

نکات تهیه کباب کوبیده و استراحت

پس از ورز دادن و آماده شدن مایه کباب، رویش را با سلفون بپوشانید و ۲ ساعتی داخل یخچال استراحت دهید سپس آن را به سیخ بکشید.

استفاده از آب پیاز

بعد از گرفتن آب پیاز، آن را دور نریزید. سیخ های کباب کوبیده را ابتدا با آب پیاز خیس کنید سپس از مایه به اندازه یک نارنگی بردارید و بر روی سیخ فرم داده و پهن کنید.

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

به سیخ کشیدن کباب

قبل از به سیخ کشیدن، مایه کباب را هواگیری نمایید. برای این کار کافی ست تا چند مشت از مایه کباب را برداشته و به درون ظرف بکوبید.

مغز پخت شدن کباب کوبیده

بعد از به سیخ کشیدن کباب با استفاده از انگشت وسطی و شصت روی کباب را شیار بیاندازید تا کباب تان زیباتر شده و به خوبی مغز پخت و نرم شود. نقش انداختن را با احتیاط انجام دهید زیرا اگر سیخ از زیر گوشت معلوم شود، کوبیده شما خشک می شود.

علت شیرین شدن کباب کوبیده

جدا نکردن آب پیاز، یکی از مهم ترین دلایلی ست که موجب شیرین شدن طعم کباب کوبیده می شود. قبل از اضافه کردن پیاز به مایه گوشت، آن را با دست بفشارید و آبش را به طور کامل خارج کنید.

جوش شیرین در کباب کوبیده

در کباب کوبیده های بازاری و رستورانی مقدار بسیار کمی جوش شیرین استفاده می شود به همین خاطر بافت کباب نرم و آبدار است و ترک نمی خورد. همچنین جوش شیرین می تواند بوی بد گوشت و چربی را از بین ببرد. نوک قاشق چای خوری جوش شیرین برای حدود ۱ کیلو گوشت کفایت می کند و نباید در مصرف این ماده زیاده روی کنید زیرا مضر است.

علت سفت شدن کباب کوبیده

سفت شدن کباب کوبیده به دلایل متفاوتی رخ می دهد که از میان آن ها میتوان به مقدار زیاد نمک در ترکیب گوشت اشاره کرد. اگر از نمک زیادی استفاده نمایید گوشت خشک شده و فرم سفتی به خود می گیرد. استفاده از گوشت مناسب یکی از راهکارهایی ست که می تواند این مشکل را حل کند. توصیه می شود برای تهیه کوبیده، از ترکیب فیله‌ی گوساله و قلوه‌ گاه گوسفند استفاده نمایید.

عکس کباب کوبیده

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

عکس کباب کوبیده با برنج

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

نکات کباب کوبیده خوب

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

عکس کباب کوبیده در طبیعت

نکات کباب کوبیده خوشمزه علت پاره شدن کباب کوبیده ترد شدن کباب کوبیده برای سفت شدن کباب کوبیده چه باید کرد کباب کوبیده پوک پیاز زیاد در کباب کوبیده علت شیرین شدن کباب کوبیده نکات کباب کوبیده نی نی سایت نکات سیخ زدن کباب کوبیده

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.