نکات شیرینی دانمارکی + چرا شیرینی دانمارکی سفت میشه

نکات شیرینی دانمارکی + چرا شیرینی دانمارکی سفت میشه

نکات مهم در پخت شیرینی دانمارکی فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی اصل و علت خمیر شدن + چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد + …

دسر ساده و سریع یخچالی با ژله و بیسکویت + دسر ساده بدون شیر

دسر ساده و سریع یخچالی با ژله و بیسکویت + دسر ساده بدون شیر

دسر ساده و سریع یخچالی لیوانی دسر ساده و سریع یخچالی با ژله و بیسکویت + دسر ساده بدون شیر موضوع یکی از …

نکات مهم در تهیه املت خوشمزه و سنتی + فوت و فن املت حرفه ای

نکات مهم در تهیه املت خوشمزه و سنتی + فوت و فن املت حرفه ای

نکات پخت املت نکات مهم در تهیه املت خوشمزه و سنتی + طرز تهیه املت حرفه ای عنوان یکی از مطالب سایت الانت …

سس مخصوص اکبر جوجه

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

نکات و راز خوشمزگی اکبر جوجه + سس و نرم شدن اکبر جوجه عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره اکبر جوجه صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهم در پخت اکبر جوجه

انتخاب مرغ

همانطور که از نام این غذا مشخص است، باید از مرغی که سن پایین تری داشته و به اصطلاح جوجه باشد استفاده نمایید. مرغی را انتخاب نمایید که وزنی پایین تر از ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم داشته باشد.

چرا اکبر جوجه سفت میشود

توصیه می شود برای جلوگیری از این اتفاق، پوست مرغ را جدا نکنید و مراحل مرینیت و مزه دار کردن را به ترتیب انجام بدهید تا بافت جوجه ها نرم و لذیذ شود.

اکبر جوجه را با چه برنجی سرو کنیم ؟

همانطور که اطلاع دارید، اکبر جوجه یکی از غذاهای شمالی ست و به شهر گلوگاه مازندران تعلق دارد، به همین خاطر توصیه می شود اکبر جوجه را به همراه برنجی که به روش کته پخته شده سرو نمایید تا شکل اصیل خود را حفظ کند.

محلول آب و نمک

مقداری آب و نمک را با هم ترکیب کنید، توجه داشته باشید که این محلول نباید بی نمک یا زیاد از حد شور باشد. در مرحله بعد آب ۱ لیمو ترش را به همراه ۱ عدد پیاز ریز شده به محلول اضافه نمایید. دقت داشته باشید که باید آب پیاز را هم بیافزایید یا پیاز را بالای سر ظرف خرد کنید تا آب آن در حین برش دادن به داخل ظرف آب و نمک بریزد. ۲ عدد جوجه را درون این محلول گذاشته و روی ظرف را با سلفون پوشش دهید سپس درون یخچال قرار دهید. این مرحله نقش مهمی در لذیذ شدن اکبر جوجه دارد و توصیه می شود حتما انجام داده شود.

مراحل مزه دار کردن اکبر جوجه

بعد از انجام مراحل بالا و سپری شدن ۱۲ تا ۲۴ ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید سپس به شکل مجدد ۱ پیاز را به شکل خلالی برش داده و دوباره به مرغ اضافه کنید. همچنین ۳ حبه سیر را ریز نموده و به همراه ۵ قاشق غذاخوری زعفران دم شده و کمی فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. با استفاده از دست همه مواد را با هم مخلوط و بر روی تکه های مرغ بمالید سپس روی ظرف را سلفون کشیده و ۲ ساعت دیگر صبر کنید تا تکه های مرغ به خوبی مزه دار شوند.

اکبر جوجه را چگونه سرخ کنیم ؟

نکته اول استفاده از روغن مناسب و سرخ کردنی ست. روغن های دیگر بیش از حد جذب تکه های مرغ شده و کیفیت اکبر جوجه را پایین می آورند. بهتر است از ظرفی گود و کوچک استفاده نمایید تا تکه های جوجه درون روغن شناور مانده و به طور کامل سرخ شوند.

راز خوشمزگی اکبر جوجه

نحوه طبخ و سرخ کردن اکبر جوجه تاثیر زیادی در طعم آن دارد. بعد از انجام مرحله مرینیت، قابلمه ای مناسب انتخاب نموده و مقداری روغن مایع را به همراه ۵۰ گرم کره درونش بریزید. روغن باید به شکلی باشد که جوجه کمی درون آن غوطه ور باشد، پس باید از مقدار زیادی استفاده کنید. قابلمه را بر روی شعله ملایم گاز قرار داده و تا روغن درونش داغ نشده ۱ لیوان آب سرد هم به آن اضافه نمایید. جوجه ها را به سمت داخل درون قابلمه قرار داده و درب آن را بگذارید. جوجه ها باید به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت با شعله ملایم در ابتدا پخته سپس سرخ شوند.

سس مخصوص اکبر جوجه چیست

بعد از سپری شدن ۱/۵ تا ۲ ساعت به جوجه ها سر بزنید، اگر آب داخل قابلمه به طور کامل تبخیر شده و جوجه ها در حال سرخ شدن هستند، زمان آماده کردن سس فرا رسیده است. تابه ای بر روی شعله گاز قرار دهید و مقداری از روغن داخل قابلمه که مرغ با آن پخته شده را درون تابه بریزید. ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با ۵۰ گرم کره اضافه نموده و کمی تفت دهید. مقداری گردو خرد شده را به همراه ۱ لیوان آب مرغ به سس اضافه و اجازه دهید غلیظ شود. می توانید بنا بر سلیقه خود مقداری سیر رنده شده یا آلو ریز خیسانده شده هم به سس اضافه نمایید.

نکته مهم

قبل از سرخ کردن اکبر جوجه، قطعه های پیاز که در مرحله مرینیت کردن به آن چسبیده اند را به طور کامل جدا نمایید. پیاز به سرعت درون روغن می سوزد و ظاهر غذای شما را خراب می کند پس حتما به این نکته دقت کنید.

طرز تهیه اکبر جوجه با سرخ کن

اگر می خواهید برای پخت اکبر جوجه از سرخ کن استفاده نمایید با سایت الانت همراه باشید. درست کردن اکبر جوجه در سرخ کن آسان است کافی ست مقداری کره همدمای محیط را با روغن مایع ترکیب و درون سرخ کن بریزید سپس جوجه های مزه دار شده را اضافه کنید. زمانی که تکه های جوجه سرخ و طلایی رنگ شدند آن ها را خارج کرده و سرو نمایید.

برای نرم شدن اکبر جوجه چکار کنیم ؟

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در حین پخت اکبر جوجه خانگی رخ می دهد، سفت شدن آن است. برای جلوگیری از این اتفاق، از مرغ های کوچک استفاده نمایید و پوست مرغ را هم جدا نکنید. توصیه می شود مرغ را به ۲ قسمت تقسیم نموده و از تکه کردن زیاد آن خودداری کنید. مزه دار کردن مرغ با آب، نمک و پیاز یکی دیگر از روش هایی ست که بافت اکبر جوجه را نرم می کند.

تزیین اکبر جوجه مجلسی

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

اکبر جوجه گلوگاه

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

عکس اکبر جوجه با برنج

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

عکس اکبر جوجه خانگی

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

سس اکبر جوجه چیست

برای نرم شدن اکبر جوجه اکبر جوجه کلبادی اکبر جوجه گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه با کره محلی راز خوشمزگی اکبر جوجه نی نی سایت طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم سس اکبر جوجه چیست چرا اکبر جوجه سفت میشود

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.