تزیین جوجه کباب خانگی با جعفری برای مهمانی + تزیین سفره کباب
تزیین مرغ سرخ شده برای مهمانی + تزیین مرغ سرخ شده کامل
تزیین مرغ سرخ شده تزیین مرغ سرخ شده برای مهمانی + تزیین مرغ سرخ شده کامل موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. …
ایده تزیین لوبیا پلو مجلسی و نذری با مرغ و گوشت چرخ کرده
تزیین لوبیا پلو ایده تزیین لوبیا پلو مجلسی و نذری با مرغ و گوشت چرخ کرده عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. …
تزیین شیر برنج نذری با زعفران و گردو + تزیین شیر برنج با سیاه دانه
تزیین شیر برنج با پودر پسته تزیین شیر برنج نذری با زعفران و گردو + تزیین شیر برنج با سیاه دانه عنوان یکی …
تزیین جوجه کباب در دیس
تزیین جوجه کباب با جعفری برای مهمانی + تزیین سفره کباب عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره عکس جوجه کباب صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
عکس جوجه کباب زعفرانی خانگی و رستورانی
علت سفتی جوجه کباب
اگر از مقدار زیادی آب لیمو و نمک استفاده کنید، بافت جوجه کبابتان سفت و کیفیت آن پایین می آید. علاوه بر مقدار، زمان اضافه کردن این ۲ ماده در کیفیت جوجه کباب اهمیت دارد. شما باید تکه های گوشت مرغ را ابتدا با روغن پوشش داده و کاور کنید سپس نمک و آب لیمو را اضافه نمایید.
پخت جوجه کباب در فر
جوجه کباب اصیل را بر روی گرما و آتش ذغال درست می کنند اما شما می توانید این غذا را درون فر هم طبخ کنید. برای این منظور فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. سینی فر را با استفاده از روغن چرب نمایید سپس تکه های مرغ که به سیخ کشیده اید را درون سینی چیده و داخل فر بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا هر دو طرف پخته و آماده شوند.