نگهداری گل ساعتی رونده در گلدان + تکثیر و علت خشک شدن

نگهداری گل ساعتی رونده در گلدان + تکثیر و علت خشک شدن

انواع گل ساعتی نگهداری گل ساعتی رونده در گلدان + تکثیر و علت خشک شدن عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در …

نگهداری انواع گل برگ عبایی بنفش و قرمز + هرس و تکثیر در آب

نگهداری انواع گل برگ عبایی بنفش و قرمز + هرس و تکثیر در آب

بهترین روش نگهداری برگ عبایی بهترین روش نگهداری انواع گل برگ عبایی + شرایط گل دادن و تکثیر عنوان یکی از مطالب سایت …

انواع گل لاله وحشی و نماد آن + زمان رویش و فصل گل لاله

انواع گل لاله وحشی و نماد آن + زمان رویش و فصل گل لاله

انواع گل لاله انواع گل لاله وحشی و نماد آن + زمان رویش و فصل گل لاله عنوان یکی از مطالب سایت الانت …

نگهداری گل فوشیا

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

روش نگهداری گل فوشیا و آفت های آن + روش قلمه زدن و علت خشک شدن عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره نگهداری از این گل صحبت کرده ایم . امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

همه چیز درباره گل فوشیا

گیاهی که امروز به شما معرفی می کنیم گل فوشیا است. این گل ظاهری چشم نواز و تنوع رنگی بالایی دارد. فوشیا را می توانید در آپارتمان یا فضای باز نگهداری کنید. Fuchsia hybrida نام انگلیسی آن است که از نام پرفسور Fuchs گرفته شده است.

اسامی گل فوشیا

این گیاه زیبا متعلق به کشور مکزیک و خانواده ی Onagraceae است و با نام های گل فوشیا، گل آویز، گل گوشواره ای، گل حافظی و گل زنگوله‌ ای شناخته می شود.

دکوراسیون

اگر می خواهید فوشیا را در بخشی از خانه ی خود قرار دهید، بهتر است که آن را به دلیل فرم گل هایش که به شکل آویز هستند، در یک گوشه ی مناسب نصب کنید تا زیبایی اش دوچندان شود. همچنین می توانید این گیاه زیبا را در بخش پذیرایی یا در گوشه ی دنج خانه ی خود نگه دارید.

مشخصات گل فوشیا

این گیاه دارای ساقه های بلند و باریک است. گل ها و غنچه ها در بخش های مختلف ساقه و به شکل آویزان و رو به پایین هستند، به همین دلیل نام آن را گل زنگوله‌ ای یا گوشواره ای می گویند. فوشیا بسیار متنوع است و ۲۰۰ گونه متفاوت دارد. برگ ها کشیده و سبز روشن با لبه های کنگره دار هستند. ارتفاع بعضی از گونه های آن به ۱ متر هم می رسد.

علت محبوبیت

گل فوشیا از محبوب ترین گل های آپارتمانی است. این گیاه به دلیل فرم آویزان و گوشواره ای گل هایش، دوره گلدهی نسبتا طولانی و تنوع رنگی بالا در بین دوستداران گل و گیاه بسیار محبوب است.

کاشت در باغچه

به دلیل سازگاری با فضای باز، می توانید آن را در بخش های نیم سایه باغچه بکارید. بهترین بخش باغچه برای فوشیا، قسمتی از آن است که آفتاب صبح داشته باشد. این گیاه نمی تواند تابش مستقیم خورشید در وسط روز را تحمل کند.

دوره گلدهی

در بخش های گرمسیری در تمام طول سال گلدهی دارد اما در بخش های معتدله دوره گلدهی آن از اواخر فصل بهار شروع شده و تا اوایل پاییز ادامه دارد. بعد از پایان دوره گلدهی به خواب زمستانه رفته و اگر به خوبی این مرحله را طی کند در سال بعد دوره ی گلدهی مجدد را با موفقیت طی می کند.

میوه گل فوشیا

جالب است بدانید که این گل میوه های جالبی می دهد. میوه ها کوچک و حدود ۱۰ تا ۲۰ میلی متر و به رنگ سیاه، ارغوانی و قرمز هستند. درون این میوه ها پر از بذر است و خوردن آن توصیه نمی شود. از میوه ها برای کاشت بذر فوشیا استفاده می شود.

هرس گل فوشیا

برای ذخیره انرژی گیاه، گل های خشک شده و برگ های زرد شده آن را بچینید. با این کار گیاه را به گلدهی بیشتر تحریک کنید و از به هدر رفتن انرژی آن جلوگیری کنید. همچنین هرس جوانه های انتهایی به گلدهی گیاه در سال آینده کمک می کند. این گیاه برای زنده ماندن به هرس زمستانه نیاز دارد.

خواب زمستانه گل فوشیا

یکی از نکاتی که باید درباره این گیاه بدانید اقدامات لازم در هنگام خواب زمستانه آن است که موجب تحریک گیاه به گلدهی و افزایش عمر آن می شود. اگر گیاه شما بعد از فصل تابستان ریزش برگ پیدا کرد، آن را دور نندازید، با ما همراه باشید تا این شرایط را به طور کامل برای شما شرح دهیم.

اقدامات لازم

در پایان فصل تابستان و اواسط فصل پاییز دوره گلدهی گیاه به پایان می رسد. در این هنگام که گیاه ریزش برگ پیدا می کند شما باید دست به کار شوید. برای آماده کردن گیاه، همه ی شاخه های خشک شده را بچینید. به این موضوع دقت کنید که برای هرس، حتما باید سه چهارم ساقه بریده شود.

دوره استراحت گل فوشیا

فوشیا را در مکانی که دمای آن حدود ۱۰ درجه سانتی گراد باشد و نور مستقیم خورشید را نداشته باشد قرار دهید. آبیاری را کمتر کنید زیرا گیاه در دوره استراحت به میزان آب کمتری نیاز دارد. بهتر است که نصف خاک گلدان خشک شود سپس آبیاری را انجام دهید.

نشانه های بیدار شدن

بعد از سپری شدن ماه اسفند، گیاه از خواب زمستانی بیدار می شود. زمانی که نشانه هایی از رشد یا جوانه های جدید در گیاه مشاهده کردید، آن را در مکانی با نور بیشتر قرار دهید تا مثل قبل پر از برگ شود و با گل های زیبایش شما را خوشحال کند.

شرایط نگهداری کامل از گل فوشیا

فوشیا گیاه نسبتا حساس و آسیب پذیری ست بنابراین برای افراد تازه کار مناسب نیست. عمر گل ها در این گیاه بسیار کوتاه است. در بیشتر گونه ها رنگ کاسبرگ با رنگ گلبرگ ها فرق دارد که همین موضوع زیبایی خاصی به این گیاه می بخشد. بیشتر فوشیاهایی که در بازار گل و گیاه عرضه می شوند دارای کاسبرگ صورتی و گلبرگ های بنفش یا سفید هستند. در ادامه شرایط نگهداری مناسب برای این گیاه را به طور کامل برای شما شرح داده ایم.

بهترین شرایط برای گل فوشیا

برای ایجاد بهترین شرایط برای این گیاه، آن را در بخشی که تهویه هوا وجود داشته باشد نگهداری کنید و در فواصل رشد ماهی یک بار به او کود آهن بدهید.

علت خشک شدن گل فوشیا

مهم ترین علت خشک شدن این گیاه، عدم تهویه هواست. اگر در کنار پنجره نگه داری می کنید گاهی پنجره را باز کنید تا هوا رد و بدل شود. بهترین مکان برای نگهداری از این گیاه بالکن یا تراس با نور صبحگاهی و راهرو روشن است. این گیاه به قارچ حساس است و نباید در هنگام آبیاری بر روی برگ هایش آب بریزید.

مقدار آبیاری گل فوشیا

نمی توان زمان دقیقی برای آبیاری گیاهان آپارتمانی تعیین کرد زیرا باید شرایط نوری و دمایی آن بررسی شود. در آبیاری فوشیا در فصول رشد آن مثل بهار و تابستان اجازه ندهید خاک به طور کامل خشک شود و زمانی که مقدار کمی رطوبت داشت آن را آبیاری کنید

آبیاری بیش از حد

اگر فوشیا را بیش از اندازه آبیاری کنید، با ریزش و زرد شدن برگ هایش به این مسئله واکنش نشان می دهد. پوسیدگی ریشه یکی دیگر از مشکلاتی ست که آبیاری بیش از اندازه عامل اصلی آن است و موجب از بین رفتن کلی گیاه می شود.

تشنگی گل فوشیا

اگر فوشیا را کمتر از میزان مورد نیازش آبیاری کنید، توان نگهداری از گل هایش را نخواهد داشت. یکی از دلایل اصلی در ریزش گل های فوشیا، خشکی بیش از حد خاک و تشنگی گیاه است.

خواب زمستانی

در هنگام استراحت و خواب زمستانی آن را هر ۱۰ تا ۱۵ روز یک بار آبیاری نمایید. بهتر است قبل از آبیاری با استفاده از یک سیخ چوبی خاک را تست کنید و اگر نیمی از خاک گلدان خشک شده بود آن را به شکل مجدد آبیاری کنید.

پوسیدگی ریشه

سوراخ های ته گلدان را چک کنید و به خارج شدن آب اضافی از گلدان دقت کنید. سپس آب بیرون آمده را از زیر گلدانی خارج کنید تا از احتمال پوسیدگی ریشه پیشگیری شود.

زرد شدن برگ

اگر برگ های گیاه زرد شده و به پایین سقوط می کنند عامل آن باتلاقی شدن خاک گلدان و آبیاری بیش از اندازه است. زمانی که سطح خاک به سمت خشکی رفت آن را آبیاری کنید و زهکش گلدان را چک کنید.

ریزش برگ های سالم

اگر برگ های سالم گیاه سقوط می کنند عامل آن تشنگی گیاه است. گیاه را سیراب کرده و رطوبت محیط را افزایش دهید.

مقدار نور برای گل فوشیا

فوشیا به مکانی با نور زیاد و فیلتر شده نیاز دارد. تابش مستقیم خورشید در ظهر تابستان به برگ های گیاه آسیب رسانده و موجب افزایش دما در ریشه و ضعیف شدن گیاه می شود. مقدار نور مورد نیاز گیاه را می توانید از طریق تغییر فرم برگ ها و ساقه ها متوجه شوید.

پنجره شرقی برای گل فوشیا

این پنجره یکی از بهترین بخش های خانه برای نگهداری از فوشیاست. نور ملایم صبحگاهی که از پنجره شرقی به گیاه می تابد برای رشد و گلدهی آن مفید است و نیاز نوری آن را برطرف می کند.

پنجره جنوبی برای گل فوشیا

این پنجره برای فصل پاییز و زمستان مفید است اما در بهار و تابستان می تواند به برگ های گیاه آسیب بزند و برای فصول گرم پنجره ی مناسبی نیست.

نگهداری در آپارتمان

اگر فوشیا را در آپارتمان و فضای بسته نگهداری می کنید می توانید آن را پشت پنجره های پرنور خانه قرار دهید. در اوایل بهار، پاییز و زمستان که نور خورشید کم جان تر است کنار پنجره و در فصل تابستان گیاه را با فاصله نیم متر از پنجره قرار دهید. می توانید در تابستان گیاه را جلوی پرده توری که پنجره را پوشانده است قرار دهید.

نگهداری در فضای باز

اگر فوشیا را در باغچه کاشته اید و یا در بالکن و حیاط خانه ی خود با گلدان نگه داری می کنید، باید آن را از تابش مستقیم خورشید در ظهر محافظت کنید. در تابستان آن را در بخشی از حیاط قرار دهید که سایه روشن باشد. همچنین در باغچه باید در قسمتی سایه دار در هنگام ظهر کاشته شود.

نور کم برای گل فوشیا

اگر مقدار نور برای این گل کمتر از میزان مورد نیازش باشد، فرآیند گلدهی آن کاهش پیدا کرده و متوقف می شود. باریک و دراز شدن ساقه ها و رشد علفی آن از نشانه های دیگر نور کم است. همچنین اگر فاصله ی بین برگ ها زیاد شده و ریزش پیدا می کنند باید نور را افزایش دهید.

سقوط گل ها بعد از باز شدن

اگر گل ها به محض باز شدن به همراه برگ های گیاه ریزش پیدا می کنند، یکی از علل آن تاریکی هوا و نور کم است. گیاه را به بخش روشن تری انتقال دهید.

عدم گلدهی در تابستان

اگر گیاه در تابستان گل نمی دهد، ساقه هایش دراز و فاصله ی میان برگ ها زیاد شده است عامل آن، نور کم است. باید آن را در بخش روشن تری قرار دهید. اگر این اتفاق در فصل زمستان افتاده عامل آن گرمی هواست و باید گل را به بخش خنک تری انتقال دهید.

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

رطوبت و دمای مورد نیاز گل فوشیا

فوشیا به سرما حساس است و در اکثر گونه ها نمی تواند دمای کمتر از ۱۰ درجه را تحمل کند. در فصل های گرم سال برای رشد بهتر گیاه، آبیاری و رطوبت محیط را با روش های موجود افزایش دهید.

بهترین دما

بهترین بازه ی دمایی برای ایجاد بهترین عملکرد، ۱۵ تا ۲۵ درجه است. اگر دما به بالای ۲۵ درجه برسد، گیاه با کاهش گلدهی به این مسئله واکنش نشان می دهد.

غبارپاشی

یکی از راه های افزایش رطوبت غبارپاشی ست که اگر فوشیا را در داخل منزل نگهداری می کنید توصیه نمی شود. زیرا غبارپاشی این گیاه در مکانی که تهویه نداشته باشد موجب ایجاد قارچ و لک بر روی برگ های آن می شود. اگر فوشیا را در مکان باز نگهداری می کنید غبار پاشی را با فاصله ۲۵ تا ۳۵ سانتی از گیاه انجام دهید. غبارپاشی در حضور نور خورشید موجب سوختن برگ های گیاه می شود.

کمبود رطوبت

یکی از علل ریزش گل های فوشیا، خشکی هوا و کمبود رطوبت در محیط اطراف گیاه است. با استفاده از دستگاه های بخور، درست کردن جزیره و غبارپاشی رطوبت محیط را افزایش دهید.

نیاز سرمایی

این گیاه در فصل زمستان به دلیل به خواب رفتن، به دمایی نزدیک به ۱۰ درجه سانتی گراد نیاز دارد تا نیاز سرمایی اش را در این دوره رفع کند و بتواند در سال آینده رشد و گلدهی خوبی داشته باشد.

ریزش برگ ها در زمستان

اگر برگ های فوشیا در فصل زمستان سقوط می کنند، به دلیل سرمای هواست، گیاه را در بخش گرمتری نگهداری کنید.

باز نشدن غنچه ها

اگر گل های فوشیا کمرنگ شده است و غنچه هایش باز نمی شوند، عامل آن گرمای بالای هواست. باید گیاه را در مکان خنک تری قرار دهید تا مشکلش رفع شود.

نوع خاک و نحوه تغذیه گل فوشیا

یکی از بهترین ترکیبات برای این گیاه، ترکیب کود پوسیده ی دامی و خاک لوم و پیت ماس به طور مساوی است. فوشیا به خاکی سبک و مناسب با زهکشی بالایی نیاز دارد تا آب وارد شده به گلدان به راحتی از سوراخ های کف گلدان خارج شود و ریشه دچار مشکل نشود.

PH خاک برای گل فوشیا

این گیاه همانند گل آگلونما خاک اسیدی را می پسندد و PH 5.5 برای آن مناسب است. می توانید با استفاده از کود سولفات آمونیوم خاک را برای گیاه اسیدی کنید.

تفاله ی چای

استفاده از تفاله ی چای یکی دیگر از راه های اسیدی کردن خاک گلدان برای گیاهانی است که این خاک را می پسندند. کافی ست تا آن را در مقابل نور خورشید خشک کرده و آسیاب نمایید. سپس پودر آسیاب شده آن را به خاک گلدان اصافه نمایید تا خاصیت اسیدی پیدا کند.

خاک مناسب

مخلوط کود دامی، خاک برگ و خاک آماده یکی از ترکیباتی ست که می توانید برای فوشیا استفاده کنید. همچنین ترکیب شن، خاک معمولی و پیت ماس به همراه ورمیکولیت هم مناسب است.

کوددهی

زمانی که فصل گلدهی گیاه شروع شد و گل هایش ظاهر شدند، آن را با کودهای گلدهی یا کامل هر دو هفته یک بار تقویت کنید. همچنین می توانید از کودهای ۲۰ ۲۰ ۲۰ یا ۱۲ ۱۲ ۳۶ که حاوی پتاسیم بالایی ست در فصل رشد فوشیا استفاده کنید. در فصل پاییز و زمستان به کوددهی نیاز ندارد.

توقف تغذیه

اگر گل شما رشد خوبی دارد اما گل هایش ایجاد نمی شوند و شکل نمی گیرند، احتمالا گیاه را بیش از اندازه تقویت کرده اید. کوددهی را متوقف کنید تا گل های فوشیا تشکیل شوند. در اصل کوددهی را باید زمانی که گلدهی شروع شد انجام دهید.

برگ های ریز

اگر برگ های جوان گیاه بزرگ نمی شوند و کوچک باقی مانده اند، گیاه به تقویت و تغذیه نیاز دارد. ظاهر نشدن گل ها در فصل تابستان یکی دیگر از علل کمبود مواد مغذی در خاک است.

چگونه گل فوشیا را تکثیر کنیم

تکثیر یکی از قسمت های جذاب در نگهداری از گل و گیاه است. فوشیا را می توانید از طریق کاشت بذر و قلمه ی ساقه تکثیر کنید. انجام تکثیر در زمان درست و مناسب یکی از عوامل موفقیت در آن به حساب می آید. کاشت بذر را در فصل بهار و قلمه زدن را در زمانی که گیاه در دوره گلدهی قرار ندارد انجام دهید.

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

تکثیر گل فوشیا با کاشت بذر

می توانید این گیاه را از طریق کاشت بذر در فصل بهار تکثیر کنید. زمان برداشت بذر فصل پاییز است. بذرها را می توانید از طریق میوه های گیاه به دست بیاورید. وقتی که پوست میوه ها صاف و شفاف است، آن ها را چیده و بذرها را جدا کنید زیرا در هنگامی که میوه شادابی خود را از دست می دهد قدرت جوانه زنی بذرهای درونش کاهش پیدا می کند.

مرحله ی اول

با یک چاقوی تیز میوه ها را به دو بخش تقسیم کنید. بذرها را با استفاده از بخش جلویی چاقو خارج کرده و با آب ولرم بشویید. با این کار گوشت اضافی میوه از بذرها جدا می شود. سپس با قرار دادن آن ها بر روی دستمال کاغذی، آب اضافی شان را بگیرید.

مرحله ی دوم

بهتر است بذرهای دایره ای شکل و گرد را برای کاشت انتخاب کنید زیرا قدرت جوانه زنی بیشتری نسبت به بذرهای مسطح دارند. بذرها را در جایی خنک و بدون نور به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز نگهداری کنید.

مرحله ی سوم

برای کاشت بذرها، بستری مناسب از پیت ماس آماده کنید. بذرها را با فاصله ی سه سانتی و در عمق کم کاشته و آبیاری نمایید. بذرها را در جایی که نور مستقیم نداشته باشد و روشن باشد قرار دهید. روی بستر کاشت را با یک پلاستیک که چند سوراخ داشته باشد بپوشانید تا شرایط گلخانه ای ایجاد شود.

مرحله ی چهارم

بستر کاشت را مرطوب نگه دارید تا فرآیند جوانه زنی بعد از یک تا دو ماه صورت بگیرد. بهترین دما برای جوانه زنی ۲۱ تا ۲۳ درجه است. بعد از جوانه زنی، پلاستیک را از روی بستر کاشت بردارید و زمانی که ارتفاع جوانه ها به ۱۰ سانت رسید آن ها را به گلدانی بزرگتر منتقل کنید.

تکثیر گل فوشیا با قلمه ی ساقه

بهترین زمان برای قلمه زدن فوشیا، اوایل فصل بهار و پاییز است زیرا در این زمان هوا معتدل است. قلمه ها باید حدود ۱۰ سانت ارتفاع داشته باشند. ریشه دار شدن قلمه ها حدود شش ماه زمان نیاز دارد و تا آن زمان بهتر است که قلمه ها را از تابش مستقیم خورشید دور نگه دارید.

مرحله ی اول

تکثیر را در زمانی که گیاه وارد دوره گلدهی شده انجام ندهید زیرا ساقه هایی که گلدار هستند دیرتر ریشه دار شده و رشد کندی خواهند داشت. قلمه ها را از نوک شاخه ها بچینید. از شاخه هایی که سبز هستند و هنوز سفت و چوبی نشده اند استفاده کنید.

مرحله ی دوم

قلمه ای ۱۰ تا ۱۵ سانتی از بخش سرشاخه ی گیاه قطع کنید. بهتر است که با استفاده از یک قیچی تیز قلمه ها را از زیر بند یا گره و به شکل اریب برش دهید. برگ های پایینی قلمه را جدا کرده و آن را در بستری از ماسه بادی و پیت ماس که از قبل آبیاری و مرطوب شده، قرار دهید.

مرحله ی سوم

می توانید از هورمون ریشه زایی استفاده کنید تا احتمال ریشه دار شدن قلمه افزایش پیدا کند. قلمه ها را در دمای ۱۸ درجه نگه داری کرده و در بخشی با نور غیر مستقیم و زیاد قرار دهید. به قلمه ها بیش از حد خشکی ندهید و پس از خشک شدن سطح خاک به شکل منظم گیاه را آبیاری کنید.

مرحله ی چهارم

قلمه ها بعد از ۵ تا ۶ ماه ریشه دار می شوند. بعد از ریشه دار شدن آن ها، می توانید هر قلمه را در گلدانی جداگانه قرار دهید و تقویت آن ها را شروع کنید.

نکته

اگر بخواهید می توانید قلمه های فوشیا را در آب قرار دهید. آب قلمه ها را هر هفته تعویض نمایید. بعد از تشکیل ریشه در پایین ساقه، قلمه را در بستر کاشت مناسب بکارید.

عکس گل فوشیا

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

خواص گل فوشیا

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

عمر گل فوشیا

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

بیماری های گل فوشیا

علت خشک شدن گل فوشیا قلمه زدن گل فوشیا آفت های گل فوشیا عمر گل فوشیا رنگ فوشیا فوشیا چه رنگی است بذر فوشیا t,adh 'g t,adh خواص گل فوشیا عمر گل فوشیا شته گل فوشیا بیماری های گل فوشیا علت ریزش برگ گل فوشیا

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.