مطالب پر بازدید
طراحی ساده ناخن با طرح دخترانه + مدل ناخن ساده و کوتاه

طراحی ساده ناخن با طرح دخترانه + مدل ناخن ساده و کوتاه

طراحی ساده ناخن طراحی ساده ناخن با طرح دخترانه + مدل ناخن ساده و کوتاه موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم …

جدیدترین ست دستبند و انگشتر طلا برای خانوم های خوش سلیقه

جدیدترین ست دستبند و انگشتر طلا برای خانوم های خوش سلیقه

جدیدترین ست دستبند و انگشتر طلا جدیدترین ست دستبند و انگشتر طلا برای خانوم های خوش سلیقه موضوع یکی از مطالب سایت الانت …

چیدمان کابینت آشپزخانه ایرانی + چیدمان آشپزخانه شیک و مرتب

چیدمان کابینت آشپزخانه ایرانی + چیدمان آشپزخانه شیک و مرتب

چیدمان کابینت آشپزخانه ایرانی چیدمان کابینت آشپزخانه ایرانی + چیدمان آشپزخانه شیک و مرتب موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم که …

نکات کیک اسفناج

کیک اسفناج ترکیه تزیین کیک اسفناج کیک اسفناج با پف زیاد  کیک اسفناج مجلسی دستور کیک اسفناج کیک اسفناج ساده آموزش کیک اسفناج تصویری کیک اسفناج امتحان شده مواد لازم برای کیک اسفناج کیک اسفناج بدون فر کیک اسفناج ترکیه کیک اسفناج با کرم سس برای کیک اسفناج

نکات کیک اسفناج مجلسی با پف زیاد + کیک اسفناج ترکیه موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن کیک اسفناج

مواد لازم برای کیک اسفناج

کیک اسفناج یکی از کیک های پرطرفدار و خوشرنگ است و از ترکیب آرد، برگ اسفناج، شکر، ماست، تخم مرغ، روغن مایع، وانیل، بیکینگ پودر و پودر هل تهیه می شود. از دلایل محبوبیت این کیک میتوان به رنگ سبز و طبیعی آن اشاره کرد.

سس برای کیک اسفناج

بنا بر سلیقه و ذائقه خود می توانید از سس شکلاتی یا وانیلی برای کیک استفاده کنید. برای سس شکلاتی یک خامه صبحانه را درون تابه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. خامه را با قاشق هم بزنید تا روان شود. زمانی که خامه کاملا گرم شد و شروع به جوشیدن کرد حدود ۶۰ تا ۷۰ گرم شکلات کاکائویی خرد شده به آن اضافه کنید و گاناش شکلاتی را هم بزنید. بعد از یکدست شدن گاناش آن را از روی حرارت برداشته و به شکل گرم بر روی کیک سرد بریزید.

کیک اسفناج مجلسی با ماست

مرحله اول

برای شروع ۳ عدد تخم مرغ را با ۱ پیمانه شکر و ۱ قاشق چای خوری پودر هل و نوک قاشق چای خوری وانیل درون کاسه ای بریزید. ترکیب تخم مرغ و شکر را به مدت ۶ دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید. این مرحله مهم است و در پف کردن کیک تاثیر به سزایی دارد. زمانی که مخلوط تخم مرغ و شکر فرمی یکدست پیدا کرد و کشدار شد می توانید همزن را خاموش کنید.

مرحله دوم

۱ پیمانه برگ اسفناج را شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شده و برای ترکیب با بقیه مواد حاضر شود. در این مرحله نصف پیمانه ماست و ۲/۳ پیمانه روغن مایع و برگ های اسفناج را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس و پوره شده و فرمی یکدست پیدا کنند. ۲ پیمانه آرد را با ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید سپس کنار بگذارید.

مرحله سوم

پوره اسفناج را به تخم مرغ اضافه کرده و حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با دور تند همزن هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را در چند مرحله و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با استفاده از لیسک به شکل دورانی هم بزنید. مایه کیک شما آماده است و حالا باید یک قالب مناسب با اندازه مایه کیک فراهم کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی پوشش دهید سپس مایه کیک را درون آن بریزید.

مرحله چهارم

قالب کیک را در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده باشد قرار دهید. مدت زمان پخت کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است. بعد از سپری شدن این زمان یک سیخ چوبی را در مرکز کیک اسفناج فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبید کیک شما پخته شده و باید از فر خارج شود.

کیک اسفناج با کرم پاتیسیر

مرحله اول

برای درست کردن کیک اسفناج با کرم پاتیسیر، کیک را مطابق دستور بالا درست کنید. کرم پاتیسیر یک کرم فرانسوی ست و با نام کرم کاستارد هم شناخته می شود. این کرم دستور ساده ای دارد و برای انواع دسر، کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد.

مرحله دوم

۱ پیمانه شیر را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ۲ عدد تخم مرغ را شکسته و زرده آن ها را درون کاسه ای بریزید. ۱ قاشق غذاخوری آرد به همراه ۱/۴ پیمانه شکر، ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل و ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به زرده ها اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی به طور کامل مخلوط کنید.

مرحله سوم

زمانی که همه مواد با هم مخلوط و مایه ای یکدست به وجود آمد می توانید شیر گرم شده را کم کم به آن اضافه نمایید. دقت داشته باشید که در حین اضافه کردن شیر باید به شکل مرتب و مداوم مخلوط را هم بزنید. اگر در این بخش تنبلی کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را هم نزنید، زرده ها سفت شده و فرم کرم خراب می شود.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن شیر به تخم مرغ، مایه کرم را مجدد روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و به شکل مداوم هم بزنید. مایه کرم را آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد. دقت داشته باشید که کرم بعد از سرد شدن سفت تر و غلیظ تر می شود.

مرحله پنجم

در پایان ۳۰ گرم کره هم به کرم اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. روی کرم را با دستمال نخی بپوشانید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود. بعد از خنک شدن، می توانید روی کیک اسفناج را با کرم پاتیسیر پوشش دهید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

کیک اسفناج بدون فر

روش اول

اگر دوست دارید کیک اسفناج درست کنید اما در خانه فر ندارید با سایت الانت همراه باشید. برای این منظور در اواسط آماده کردن مایه کیک یا قبل از آن دست به کار شده و فر دستساز را آماده کنید. برای فر دستساز یک قابلمه بزرگ تر از قالب انتخاب کنید و درونش یک آبکش استیل کوچک قرار دهید، در قابلمه را هم با دم کنی پوشش دهید. قابلمه را بر روی شعله پخش کن بگذارید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به همان حالت باقی بماند تا درونش گرم شود. بعد از سپری شدن این زمان قالب کیک را داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون فر دستساز باقی بماند تا پخته شود.

روش دوم

به جز این روش، روش دیگری هم وجود دارد. در این روش هم باید شعله پخش کن را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کاملا گرم شود سپس کف یک قابلمه تفلون و نچسب را چرب کرده و مایه کیک را درون خود قابلمه بریزید. درب قابلمه را با دمکنی پوشش داده و بر روی قابلمه بگذارید. در این مرحله قابلمه را بر روی شعله پخش کن قرار داده و بعد از حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه به کیک سر بزنید.

کیک اسفناج هندوانه

کیک اسفناج به دلیل پس زمینه سبز گزینه ای مناسب برای کیک هندوانه شب یلداست و با کمی خامه فرم گرفته سفید، دانه های انار یا بریلیو قرمز و شکلات اشکی به یک کیک هندوانه ای تمام عیار تبدیل می شود.

کیک اسفناج ترکیه تزیین کیک اسفناج کیک اسفناج با پف زیاد  کیک اسفناج مجلسی دستور کیک اسفناج کیک اسفناج ساده آموزش کیک اسفناج تصویری کیک اسفناج امتحان شده مواد لازم برای کیک اسفناج کیک اسفناج بدون فر کیک اسفناج ترکیه کیک اسفناج با کرم سس برای کیک اسفناج

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 7 اردیبهشت 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.