نکات خورش مرغ خوشمزه و مجلسی + سس و بهترین طعم دهنده

نکات خورش مرغ خوشمزه و مجلسی + سس و بهترین طعم دهنده

نکات مهم در پخت خورش مرغ یک مرغ خوشمزه و خوشرنگ و خوشبو + برای شوری خورشت مرغ + دارچین و گلاب در …

نکات شیرینی دانمارکی + چرا شیرینی دانمارکی سفت میشه

نکات شیرینی دانمارکی + چرا شیرینی دانمارکی سفت میشه

نکات مهم در پخت شیرینی دانمارکی فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی اصل و علت خمیر شدن + چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد + …

رسم غذای شب یلدا + برای شام شب یلدا چی درست کنیم

رسم غذای شب یلدا + برای شام شب یلدا چی درست کنیم

غذای مخصوص شب یلدا غذای مرسوم شب یلدا + شام شب یلدا + غذای شب یلدا در قدیم +‌ عکس غذای شب یلدا …

نکات و راز پیتزا رستورانی

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

فوت و فن و نکات تهیه پیتزا کش دار رستورانی با خمیر آماده در فر عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره پیتزا صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

پیتزا یکی از غذاهای پرطرفدار ایتالیایی ست که انواع مختلفی دارد و از ترکیب خمیر، سس گوجه فرنگی، قارچ، سوسیس یا مرغ، … درست می شود. بسیاری از افراد ترجیح می دهند پیتزا را در خانه پخته و سرو کنند. در ادامه نکات مهمی درباره پخت پیتزای خانگی گردآوری کرده ایم که می توانید از آن ها استفاده کنید.

نکات مهم در پخت پیتزا

نکات تهیه قارچ پیتزا

بعد از خرد کردن قارچ، رویش کمی آب لیمو ترش بریزید تا از سیاه شدنش پیشگیری شود سپس چند دقیقه ای آن را با حرارت بالا در روغن یا کره سرخ کنید. بعد از انجام این مراحل آب قارچ گرفته می شود و می توانید آن را به پیتزا اضافه کنید.

ادویه مخصوص پیتزا

شما می توانید با ترکیب کردن چند ادویه، پیتزایی با طعم خاص درست کنید. ادویه مخصوص پیتزا از ترکیب آویشن، اورگانو، فلفل سیاه، جوز هندی و نمک درست می شود. اگر به ادویه های دیگر دسترسی ندارید از ترکیب آویشن، فلفل سیاه و نمک استفاده کنید.

فرمول ۵۰ در نکات تهیه پیتزا

بعد از ترکیب مواد خمیر پیتزا و آماده شدن آن، کمی ورز دهید و ۵۰ بار به کف ظرف بکوبید تا به یک خمیر ایده آل و سبک تبدیل شود و نیازی به ورز دادن زیاد نداشته باشد. با کوبیدن خمیر به ته ظرف، نان نرم تری خواهید داشت.

ترتیب لایه های پیتزا

لایه اول پیتزا را خمیر پیتزا تشکیل می دهد. لایه دوم سس گوجه فرنگی ست که باید سطح خمیر را پوشش بدهد. لایه سوم پنیر پیتزا رنده شده است که باید روی سس ریخته شود. لایه چهارم مواد پیتزا مثل قارچ، کالباس یا مرغ، فلفل دلمه ای و … در لایه پنجم باید به شکل مجدد پنیر پیتزا بریزید.

آرد ذرت در نکات تهیه پیتزا

زمانی که می خواهید خمیر پیتزا را در کف قالب قرار دهید از آرد ذرت کمک بگیرید تا خمیر ترد و شکننده تر شود و به کف قالب هم نچسبد. در مصرف آرد ذرت زیاده روی نکنید زیرا روی طعم پیتزا اثر می گذارد.

چیدن مواد پیتزا

مواد غذایی آب دار مثل پیاز، قارچ یا فلفل دلمه‌ای نباید در لایه های زیرین قرار بگیرند. این مواد را بر روی آخرین لایه پیتزا قرار دهید و از قبل چند دقیقه ای درون روغن تفت دهید. سرخ کردن زیاد فلفل دلمه‌ای موجب تلخ شدن طعم آن در پیتزا می شود.

نکات تهیه خمیر پیتزا

ضخامت یکسان خمیر پیتزا در کف قالب نکته ی مهمی است. اگر ضخامت خمیر زیاد باشد پیتزای شما کلفت و خراب می شود و اگر ضخامت کم باشد میسوزد. باید با استفاده از وردنه و غلتک خمیر را با یک ضخامت بر روی قالب پهن کنید. همچنین می توانید دست خود را کمی خیس کنید و با استفاده از آن ضخامت خمیر را تنظیم کنید.

خمیر آماده

خمیر های آماده خشک هستند و کیفیت پیتزای شما را پایین می آورند. اگر می خواهید یک پیتزای خوشمزه و رستورانی درست کنید خمیر را در داخل خانه آماده کنید.

سس برای پیتزای خوشمزه تر

یکی از راه های خوشمزه تر کردن پیتزا، استفاده از سس مخصوص آن است که به مواد خاصی نیاز ندارد. برای درست کردن این سس، مقداری سبزیجات تازه و سیر خرد شده را با سس قرمز ترکیب کرده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به اندازه و به شکل متعادل بر روی خمیر پخش کنید سپس مواد پیتزا را بر روی سس بریزید.

نکات تهیه پیتزا کش دار

یکی از راه های درست کردن پیتزای کش دار، استفاده از ۲ مارک مختلف پنیر پیتزا ست. بعد از پاشیدن پنیر کمی آب هم بر رویش پاشیده و درون فر قرار دهید تا کشدار تر و جذاب تر شود.

قالب پیتزا

کف قالب را کمی چرب کرده و آرد بپاشید سپس خمیر را در کف آن پهن کنید تا نان نرم تری داشته باشید. همچنین کناره های قالب را با استفاده از روغن زیتون چرب کنید تا خمیر به راحتی از قالب خارج شود.

چنگال در تهیه پیتزا

بعد از پهن کردن خمیر پیتزا روی آن را با استفاده از چنگال سوراخ سوراخ کنید تا خمیر بهتر پخته شده و از خشک شدن آن جلوگیری شود.

نکات تهیه پنیر پیتزا

بهتر است اجازه دهید یخ پنیر پیتزا آب شده و همدمای محیط شود سپس از آن استفاده کنید. نکته دیگر درباره نحوه ریختن پنیر پیتزاست یعنی شما باید ۳/۴ پنیر را در زیر مواد و ۱/۴ از آن روی پیتزا بریزید تا کشدار شود.

نکات تهیه پیتزا و کاسه آب

درون یک کاسه کمی آب بریزید و در کنار ظرف پیتزا داخل فر قرار دهید. تبخیر آب داخل کاسه موجب افزایش رطوبت و پف کردن خمیر پیتزا می شود.

نکات تهیه پیتزا در فر

یکی از نکات مهم در پختن و پف کردن خمیر پیتزا، داغ بودن فر است. برای این منظور فر را حدود ۱۵ دقیقه روشن کنید تا فضای داخلی اش به خوبی گرم شود سپس پیتزا را درون آن قرار دهید.

نکات تهیه پیتزا و استراحت

بعد از چیدن مواد و تمام شدن مراحل آماده سازی، ۲۰ دقیقه ای به پیتزا استراحت دهید تا خمیر در دمای محیط ور آمده و پف کند سپس درون فر قرار دهید. با این کار پیتزای ترد تر و خوشمزه تری خواهید داشت.

عکس پیتزا

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

عکس پیتزا خارجی

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

عکس پیتزا در خانه

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

عکس پیتزا ایرانی بزرگ

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

عکس پیتزا مخصوص

 مواد پیتزا فیلم طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده ترتیب لایه های پیتزا راز پیتزا رستورانی فوت و فن پیتزا نی نی سایت جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا آماده در فر نکات پیتزا قارچ و گوشت چکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.