مطالب پر بازدید
مدل مانتو سوزن دوزی اینستاگرام برای خانوم های جوان

مدل مانتو سوزن دوزی اینستاگرام برای خانوم های جوان

مدل مانتو سوزن دوزی اینستاگرام مدل مانتو سوزن دوزی اینستاگرام برای خانوم های جوان موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم که …

مدل میز کنار تخت مدرن و ساده + مدل میز عسلی کنار تخت

مدل میز کنار تخت مدرن و ساده + مدل میز عسلی کنار تخت

مدل میز کنار تخت مدل میز کنار تخت مدرن و ساده + مدل میز عسلی کنار تخت موضوع یکی از مطالب سایت الانت …

مدل آینه قدی و دیواری برای پذیرایی + مدل آینه دکوراتیو

مدل آینه قدی و دیواری برای پذیرایی + مدل آینه دکوراتیو

مدل آینه مدل آینه قدی و دیواری برای پذیرایی + مدل آینه دکوراتیو موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. امیدواریم که مفید …

فوت و فن قورمه سبزی

فوت و فن قورمه سبزی رستورانی و نذری فوت و فن قورمه سبزی نی نی سایت فوت و فن قورمه سبزی مجلسی هل در قورمه سبزی روغن سیاه قورمه سبزی راز قورمه سبزی حرم امام رضا چرا قورمه سبزی شیرین میشود فوت و فن سرخ کردن سبزی قورمه

فوت و فن قورمه سبزی مجلسی و رستورانی + هل در قورمه سبزی عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره فوت و فن قورمه سبزی صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن قورمه سبزی مجلسی

مواد لازم برای قورمه سبزی

قورمه سبزی یا خورش سبزی یکی از خوراک های اصیل و ملی ایرانی ست که محبوبیت بالایی دارد. قدمت این خورشت به ۵۰۰۰ سال پیش بازمیگردد و عموما به همراه برنج و پیاز سرو می شود. برای درست کردن این خورش به پیاز، گوشت خورشتی، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی، لیمو عمانی، سبزی خورشتی، ادویه و نمک نیاز دارید.

اضافه کردن لوبیا

بهتر است لوبیا را از شب قبل درون آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. توصیه می شود قبل از ریختن لوبیا، آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب بریزید و بجوشانید سپس به خورشت بیافزایید.

نکات سرخ کردن سبزی

سبزی قورمه سبزی را روی حرارت متوسط گاز به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید. زمانی که عطر سبزی را حس کردید و تغییر رنگ داد، آماده شده و می توانید آن را از روی حرارت بردارید. نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید دفعات هم زدن سبزی ست که نباید بیشتر از ۲ تا ۳ دفعه باشد زیرا هم زدن بیش از اندازه باعث جذب بیشتر روغن می شود.

لیمو و نمک

زمان اضافه کردن لیمو عمانی و نمک در پخت قورمه سبزی مهم است. اگر این ۲ ماده را در ابتدای پخت به خورش اضافه کنید باعث دیر پخته شدن گوشت و لوبیا می شود پس آن ها را در انتهای پخت بیافزایید.

فوت کوزه گری

برای درست کردن یک قورمه‌ سبزی خوشمزه و حرفه ای، آن را از هنگام صبح روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به مرور و کم کم پخته شود. با این کار همه مواد داخل خورش به خوبی با هم مخلوط و پخته می شود و شما در پایان کار یک خورش جاافتاده و خوشمزه خواهید داشت.

بهترین لوبیا برای قورمه سبزی

برای پخت قورمه سبزی می توانید از انواع لوبیاها مثل لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا عروس … استفاده کنید اما بهترین لوبیا برای قورمه سبزی، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی است.

روغن سیاه

رنگ تیره و سیاه شدن قورمه سبزی یکی از نشانه های اصالت و زیبایی آن است. روش های زیادی وجود دارد که به سیاه شدن رنگ خورش کمک می کند. می توانید در انتهای سرخ کردن سبزی، کمی شنبلیه خشک به آن اضافه نمایید فقط باید حواستون باشه که نسوزه و باعث تلخ شدن خورشت نشه. روش دیگر برای تیره شدن خورش، استفاده از گرد لیمو عمانی یا مقدار کمی تمبرهندی یا رب انار است. نکته آخر سرخ کردن سبزی با حرارت ملایم و روغن زیاد است تا رنگش به طور کامل قهوه ای و تیره شود.

فوت و فن قورمه سبزی رستورانی و نذری فوت و فن قورمه سبزی نی نی سایت فوت و فن قورمه سبزی مجلسی هل در قورمه سبزی روغن سیاه قورمه سبزی راز قورمه سبزی حرم امام رضا چرا قورمه سبزی شیرین میشود فوت و فن سرخ کردن سبزی قورمه

رب گوجه فرنگی

برای پخت قورمه‌ سبزی، نباید از رب گوجه‌ فرنگی استفاده کنید زیرا روی طعم کلی خورش تاثیر می گذارد و طعم اصلی اش را خراب می کند. همچنین موجب تغییر رنگ خورشت شده و از سبزی آن می کاهد.

جا افتادن قورمه سبزی

یکی از نکات مهم در جاافتادن خورش، استفاده از سبزی کاملا خرد شده است. اگر سبزی ها را به شکل درشت خرد کنید خورش جا نمی افتد پس حتما سبزی را به شکل ریز خرد کنید تا لعاب انداخته و غلیظ شود. استفاده از تره و اسفناج در ترکیب سبزی خورش به غلیظ تر شدن آن کمک می کند. گوشت گوسفندی بهترین گوشت برای قورمه سبزی ست و لعاب آن را بیشتر می کند. یکی دیگر از راه های جاافتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی، پخت ۳ تا ۴ ساعته آن است.

ادویه قورمه سبزی

پودر گل محمدی، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر غوره، پودر هل، تخم شنبلیه، رازیانه، زیره، تخم گشنیز، دارچین، شنبلیله خشک، اسفناج خشک، جعفری خشک و گشنیز خشک همه از ادویه هایی هستند که در پخت این خورش به کار گرفته می شوند. اصلی ترین ادویه قورمه سبزی، فلفل سیاه و زردچوبه است.

آبکی شدن قورمه سبزی

از اضافه کردن مجدد آب به خورشت در حال پخت خودداری کنید و تمام مقدار آب را در ابتدای پخت اضافه کنید تا خورشت آبکی نشود. اگر خورشت شما آب زیادی دارد درب قابلمه را برداشته و شعله را زیاد کنید. با انجام این کار آب درون خورشت تبخیر شده و به غلظت لازم میرسد.

تکه های یخ

اگر خورشت شما آبکی شد و به غلظت مناسب نرسید با اضافه کردن چند تکه یخ کوچک در ۱۰ دقیقه آخر پخت به آن شوک بدهید. با انجام این کار روی خورشت روغن می افتد و لعاب پیدا می کند.

انتخاب سبزی

جعفری، شنبلیله، تره و گشنیز از ترکیبات اصلی سبزی این خورش هستند. در جنوب کشور کمی شوید به همراه سیر به سبزی اضافه می کنند و در آذربایجان اسفناج را جایگزین شنبلیله می کنند.

فوت و فن قورمه سبزی رستورانی و نذری فوت و فن قورمه سبزی نی نی سایت فوت و فن قورمه سبزی مجلسی هل در قورمه سبزی روغن سیاه قورمه سبزی راز قورمه سبزی حرم امام رضا چرا قورمه سبزی شیرین میشود فوت و فن سرخ کردن سبزی قورمه

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.