نکات کیک یزدی اصیل با پف عالی + علت گنبدی شدن و پف نکردن

نکات کیک یزدی اصیل با پف عالی + علت گنبدی شدن و پف نکردن

نکات کیک یزدی برای نرم شدن کیک یزدی چه کنیم + چرا کیک یزدی گنبدی نمیشه + براق شدن روی کیک یزدی + …

نکات خوشمزگی و غلیظ شدن خورش خلال + ادویه و بهترین گوشت

نکات خوشمزگی و غلیظ شدن خورش خلال + ادویه و بهترین گوشت

بهترین خورش خلال کرمانشاه برای غلیظ شدن خورش خلال + نکات خورش خلال در زودپز + مواد لازم برای خورش خلال موضوع یکی …

نکات خورش مرغ خوشمزه و مجلسی + سس و بهترین طعم دهنده

نکات خورش مرغ خوشمزه و مجلسی + سس و بهترین طعم دهنده

نکات مهم در پخت خورش مرغ یک مرغ خوشمزه و خوشرنگ و خوشبو + برای شوری خورشت مرغ + دارچین و گلاب در …

نکات مهم در پخت شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی اصل و علت خمیر شدن + چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد + درجه فر و دمای توستر برای شیرینی دانمارکی + کرم و شهد برای شیرینی دانمارکی موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره شیرینی دانمارکی صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای شیرینی دانمارکی

از مواد لازم برای درست کردن خمیر این شیرینی خوشمزه می توان به آرد قنادی، تخم مرغ، شیر ولرم، روغن مایع، خمیر مایه، شکر، زعفران دم کرده و وانیل اشاره کرد. برای درست کردن شهد به گلاب، آب، شکر، زعفران دم کرده و برای درست کردن کرم شیرینی به نشاسته، شیر و شکر نیاز دارید.

علت نامگذاری شیرینی دانمارکی

این شیرینی خوشمزه یک نوع نان شیرین است که توسط آشپزهای اتریشی در کشور دانمارک پخته می شد. پس از مدتی با گسترش پخت این شیرینی در کشور دانمارک و تفاوت هایی در مقدار تخم مرغ و روغن، به شیرینی دانمارکی مشهور شد.

پخت شیرینی دانمارکی در توستر

برای پخت دانمارکی درون توستر چند نکته مهم وجود دارد که در ادامه برای شما شرح می دهیم. در قدم اول می توانید برای جلوگیری از خشک شدن دانمارکی ها، المنت بالایی توستر را با فویلی آلومینیومی پوشش دهید و یک کاسه فلزی متوسط انتخاب کنید. کاسه را تا نیمه از آب پر کرده سپس درون توستر قرار دهید تا فضای درونش مرطوب شود. دمای توستر را بر روی ۲۰۰ درجه قرار داده تا فضایش گرم شود بعد از حدود ۱۰ دقیقه شیرینی های آماده شده را درون سینی توستر بچینید و دمایش را بر روی ۱۵۰ درجه قرار دهید. زمان پخت شیرینی دانمارکی درون توستر، حدود ۲۰ دقیقه است. برای طلایی شدن سطح شیرینی دانمارکی، باید فویل آلومینیومی المنت بالایی توستر را در اواخر پخت با استفاده از دستکش نسوز دربیاورید و اجازه دهید ۵ دقیقه گریل شود.

کالری شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی در دسته شیرینی های پرکالری قرار دارد پس باید در مصرف این شیرینی دقت نمایید. هر دانه شیرینی دانمارکی ۴۰ گرمی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری دارد.

کرم برای شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای درست کردن کرم : آرد یا نشاسته، شکر، گلاب، شیر و وانیل. قابلمه ای کوچک انتخاب نمایید سپس آرد را درون قابلمه ریخته و شیر را آهسته آهسته به آن بیافزایید. شیر و آرد را با استفاده از چنگال هم بزنید و مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز شوند. اگر از نشاسته استفاده می کنید، آن را با شیر سرد به طور کامل مخلوط نمایید. شیر گرم موجب یکدست نشدن و گلوله گلوله ماندن کرم می شود. در مرحله بعد شکر را اضافه و کمی هم بزنید سپس قابلمه را بر روی شعله ملایم گاز بگذارید. کرم شیرینی را به شکل مداوم هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد. در اواسط پخت کرم گلاب و زمانی که کرم شکل گرفت وانیل را بیافزایید سپس شعله گاز را خاموش کنید. کرم شیرینی باید کش دار و کمی غلیظ باشد. پس از خاموش کردن شعله، کرم را درون کاسه ای ریخته و رویش را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. کرم پاتیسر یکی دیگر از کرم هایی ست که می توانید برای شیرینی دانمارکی استفاده نمایید.

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد و سفت میشه

این اتفاق دلایل متعددی دارد که باید به آن ها دقت کنید. اگر مقدار مایعات، روغن یا کره، آرد، مایه خمیر و شکر شیرینی زیاد شود سفت شده و پف نمی کند. همچنین اگر مواد شیرینی دانمارکی را بیش از اندازه هم بزنید یا بیش از حد ورز بدهید باز هم این اتفاق میافتد. در هنگام باز کردن خمیر شیرینی دقت کنید تا خیلی نازک نشود و از خمیر مایه سالم استفاده نمایید تا یک شیرینی دانمارکی پفکی و ترد داشته باشید.

رومال شیرینی دانمارکی

بسیاری از افراد برای رومال این شیرینی خوشمزه از زرده تخم مرغ استفاده می نمایند اما بهتر است برای خوشرنگ شدن شیرینی از ترکیبات دیگری هم استفاده کنید. برای رومال شیرینی دانمارکی ۱ زرده تخم مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری شیر ترکیب نمایید سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم به این ترکیب بیافزایید. برای تزیین شیرینی دانمارکی از کنجد و خلال بادام استفاده کنید.

شهد و شربت برای شیرینی دانمارکی

می توانید مقداری عسل را با مقدار کمی گلاب یا آب ترکیب نمایید سپس آن را با استفاده از فرچه بر روی شیرینی های پخته شده بمالید یا از شربت بار استفاده کنید. همچنین شربت مخصوصی برای شیرینی دانمارکی وجود دارد که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما قرار داده ایم. برای درست کردن این شربت ۱/۳ پیمانه آب را به همراه ۱/۳ پیمانه شکر درون قابلمه ای کوچک ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار دهید. زمانی که آب کمی جوش شد شروع به هم زدن شربت کنید سپس حرارت شعله گاز را ملایم کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود. با غلیظ شدن شربت، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن بیافزایید و شعله گاز را خاموش کنید.

درجه فر برای شیرینی دانمارکی

برای پخت این شیرینی جذاب درون فر، باید آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. فر را باید ۱۵ دقیقه قبل تر از قرار دادن شیرینی ها روشن کنید تا درونش گرم شود، این نکته را به خاطر داشته باشید که سینی فر باید در طبقه وسط فر قرار بگیرد.

خمیر هزارلا برای شیرینی دانمارکی

برای راحت تر شدن کارتان می توانید این شیرینی را با استفاده از خمیر هزارلا تهیه کنید. خمیر هزارلا به شکل بسته بندی شده در فروشگاه های بزرگ و لوازم قنادی ها به فروش می رسد.

تزیین شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

عکس شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

انواع شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی اصل

شیرینی دانمارکی کارگاهی شیرینی دانمارکی با آرد گندم شیرینی دانمارکی اصل شیرینی دانمارکی در توستر نی نی سایت چرا شیرینی دانمارکی پف نکرد علت خشک شدن شیرینی دانمارکی کرم برای شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر جادویی انواع شیرینی دانمارکی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.