نکات و راز خوشمزه شدن سالاد الویه + سبزی معطر و بهترین سس

نکات و راز خوشمزه شدن سالاد الویه + سبزی معطر و بهترین سس

نکات تهیه سالاد الویه خوشمزه علت تلخ شدن و علت چسبناک شدن سالاد الویه رستورانی + علت شل شدن سالاد الویه عنوان یکی …

نکات ماست خانگی با شیر و نشاسته + فوت کوزه گری ماست زدن

نکات ماست خانگی با شیر و نشاسته + فوت کوزه گری ماست زدن

نکات تهیه ماست خانگی نکات ماست خانگی با شیر و نشاسته + فوت کوزه گری ماست زدن عنوان یکی از مطالب سایت الانت …

نکات پخت نخود فرنگی + چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند

نکات پخت نخود فرنگی + چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند

نکات پخت نخود فرنگی نکات پخت نخود فرنگی + چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند عنوان یکی از مطالب سایت الانت …

نکات پخت حلیم

چاشنی انواع حلیم  کشدار شدن حلیم نی نی سایت حلیم نذری مواد لازم برای یک دیگ حلیم نشاسته در حلیم ثعلب در حلیم نی نی سایت علت ترش شدن و تلخی حلیم  فوت کوزه گری حلیم کالری حلیم ادویه حلیم پخت حلیم در زودپز زمان پخت حلیم راز خوشمزگی حلیم

نکات پخت حلیم کشدار + برای سفت شدن حلیم چه کنیم + علت شل شدن و بوی خامی حلیم موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره حلیم صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن حلیم

کالری حلیم

یک کاسه حلیم متوسط حدود ۱۵۰ کالری دارد اما اگر آن را با شکر، روغن و نان مصرف نمایید تا حدود ۳۰۰ کالری افزایش می یابد.

انواع حلیم

حلیم یکی از غذاهای سنتی ست که در خاورمیانه پخته شده و بسیار پرطرفدار است. حلیم انواع مختلفی دارد و از ترکیب گوشت، گندم و بلغور و جو درست می شود. از انواع حلیم می توان به حلیم گندم، حلیم شیر، حلیم بادمجان، حلیم عدس، حلیم مرغ، حلیم بوقلمون و … اشاره کرد.

مواد لازم برای حلیم

برای درست کردن حلیم برای ۸ نفر به ۶۰۰ گرم گندم پوست کنده شده، ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی، ۲ عدد پیاز برای رفع بوی گوشت، ۲ قاشق چای خوری زردچوبه و مقداری نمک، شکر، دارچین و روغن نیاز دارد.

علت ترش شدن حلیم

اگر طعم حلیم تان ترش شده، مربوط به گندم مورد استفاده شده در حلیم است. احتمالا گندم را بیش از اندازه درون آب قرار داده اید یا گندم خراب بوده.

نکات کشدار شدن حلیم

برای کش دار شدن حلیم باید گوشت را با گوشت کوب له کنید سپس به درون حلیم اضافه نمایید، با این کار حلیم شما غلیظ و کشدار می شود. نکته دیگر اضافه کردن گوشت قرمز به همراه استخوان در حین پخت حلیم است. در پایان می توانید گوشت را از حلیم خارج کرده و استخوانش را جدا کنید سپس گوشت را کوبیده و مجدد به حلیم اضافه نمایید. گوشت دنده گوسفندی یکی از بهترین گوشت ها برای پخت حلیم است.

برای سفت شدن حلیم چه کنیم

اگر حلیم تان غلظت مناسبی ندارد و شل شده است، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شده و سفت شود. دقت داشته باشید که باید حلیم را به طور مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد.

نکته مهم

یکی از نکات مهم درباره پخت حلیم کشدار، نحوه هم زدن آن است. شما باید حلیم را به شکل هفت هشتی هم بزنید تا کشدار تر شود و از هم زدن دورانی حلیم خودداری نمایید. اگر دوست داشته باشید می توانید پس از پخت حلیم، کمی کنجد خام هم به آن بیافزایید تا خوشمزه تر و مقوی تر شود. نان بربری و نان سنگک بهترین گزینه ها برای مصرف در کنار حلیم هستند.

چاشنی انواع حلیم  کشدار شدن حلیم نی نی سایت حلیم نذری مواد لازم برای یک دیگ حلیم نشاسته در حلیم ثعلب در حلیم نی نی سایت علت ترش شدن و تلخی حلیم  فوت کوزه گری حلیم کالری حلیم ادویه حلیم پخت حلیم در زودپز زمان پخت حلیم راز خوشمزگی حلیم

ادویه و چاشنی حلیم

جالب است بدانید که حلیم ادویه خاصی ندارد و بسیاری از افراد آن را به تنهایی با نمک و زردچوبه می پزند. همچنین می توانید یک چوب دارچین درون حلیم بیاندازید و در پایان پخت آن را خارج کنید. پس از پخت حلیم این غذای خوشمزه را با دارچین و روغن سرو می کنند.

نکات پخت حلیم در زودپز

به دلیل سر رفتن و ته گرفتن حلیم توصیه می شود آن را درون زودپز نپزید، همچنین ممکن است بلغور گندم در سوپاپ زودپز گیر کند و مشکل بزرگی برای شما به وجود بیاورد.

حلیم با شکر یا نمک

سرو حلیم به همراه شکر طعم آن را به دسر تشبیه می کند اما اگر حلیم را با نمک میل کنید طعمش به غذا شبیه تر می شود. اینکه حلیم را با شکر یا نمک میل کنید به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید حلیم را با کالری کمتری مصرف کنید از نمک استفاده نمایید.

نکات نشاسته در حلیم

استفاده از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم و  آرد نخودچی به غلیظ تر شدن حلیم کمک می کند پس اگر از غلظت حلیم راضی نبودید می توانید از این ۲ ماده استفاده کنید.

زمان پخت حلیم

زمان پخت به حجم مواد حلیم و شعله گاز بستگی دارد. اگر حلیم را درون قابلمه می پزید، حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان نیاز دارد تا به خوبی پخته و آماده شود. پخت حلیم درون زودپز حدود ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان می برد.

ثعلب در حلیم

شما می توانید برای کشدار شدن حلیم از ثعلب استفاده کنید اما باید این موضوع را به خاطر داشته باشید که کیفیت حلیم تان پایین می آید، پس بهتر است از ثعلب استفاده نکنید.

علت ته گرفتن حلیم

اگر شعله گاز زیاد باشد و حلیم را به حال خود رها کنید، ته گرفته و می سوزد. برای جلوگیری از ته گرفتن حلیم، آن را به شکل مرتب هم بزنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.