دسر با نشاسته ذرت و ژلاتین + دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت

دسر با نشاسته ذرت و ژلاتین + دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت

دسر با نشاسته ذرت و موز دسر با نشاسته ذرت و ژلاتین + دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت موضوع یکی از مطالب …

نکات پخت و راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده

نکات پخت و راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده

نکات پخت ماکارونی نکات پخت و راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و گوشت چرخ کرده عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. …

نکات خورش قیمه مجلسی و خوشمزه + راز لعابدار شدن قیمه

نکات خورش قیمه مجلسی و خوشمزه + راز لعابدار شدن قیمه

نکات پخت خورش قیمه نکات و راز خوشمزه شدن خورش قیمه و فوت کوزه گری آن +‌ نکات قیمه بادمجان موضوع یکی از …

نکات پخت دونات

علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت علت خشک شدن دونات فوت کوزه گری دونات برای نگهداری دونات چه کنیم دونات با ماست تزیین دونات با گاناش و بدون شکلات با شکر فرق پیراشکی با دونات

جایگزین خمیر مایه و شیر در دونات + طرز تهیه دونات در فر + علت پف نکردن دونات در روغن موضوع یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره دونات صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن دونات خانگی

مواد لازم برای دونات

دونات یکی از انواع پیراشکی ست که محبوبیت زیادی در جهان دارد. این میان وعده خوشمزه به کشور آمریکا تعلق دارد و به همراه سس مخصوصش سرو می شود. برای درست کردن دونات به آرد سفید، تخم مرغ، کره، خمیر مایه، شکر، آب ولرم، وانیل، نمک و شیر نیاز دارید.

علت پف نکردن دونات در روغن

یکی از مشکلاتی که در حین سرخ کردن دونات رخ می دهد، پف نکردن آن است. اگر خمیر به میزان کافی استراحت نکند در حین سرخ شدن جمع شده و در نهایت سفت می شود. برای جلوگیری از این مشکل اجازه دهید خمیر دونات ۱ تا ۱/۵ ساعت استراحت کند. زمانی که حجم خمیر دو برابر شد انگشت تان را درونش فرو کنید، اگر جای انگشت شما درون خمیر باقی بماند آماده سرخ شدن است. با این روش دونات شما پفکی شده و درون روغن پف می کند.

نکات دونات شکلاتی

اگر دوست دارید یک دونات شکلاتی و خوشمزه درست کنید، ۲ قاشق غذاخوری از آرد را برداشته و به جایش ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید. با این روش طعم دونات شما تغییر کرده و شکلاتی می شود.

نکات دونات با ماست و روغن مایع

۱/۲ لیوان ماست را با ۲ قاشق چای خوری سر پُر بکینگ پودر ترکیب نمایید و کنار بگذارید. ۱ عدد تخم مرغ را شکسته و با ۱/۲ لیوان پودر قند و نوک قاشق وانیل مخلوط نمایید سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع هم به این مخلوط بیافزایید. در این مرحله ماست را به این ترکیب اضافه سپس به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. ۲/۵ لیوان آرد سفید را الک نمایید و کم کم به این مخلوط بیافزایید تا خمیری لطیف به دست بیاید که به دست تان نچسبد. خمیر به دست آمده را حدود ۱۵ دقیقه استراحت دهید سپس با روغن داغ سرخ و آماده کنید.

نکات تزیین دونات

دونات را می توانید به شیوه های متعددی تزیین کنید. می توانید دونات را درون کاسه شکر بیاندازید و غلت دهید تا شکری شود. روش دیگر استفاده از سس های مختلف مثل سس شکلاتی ست. دونات را درون سس بزنید سپس رویش را با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، ترافل های رنگارنگ، اسمارتیز، شکلات رنده شده، خلال بادام، خلال پسته و … تزیین نمایید.

نکات گاناش برای دونات

تهیه گاناش کار بسیار آسانی ست و طعم بسیار خوبی هم دارد. کافی ست تا ۵۰ گرم خامه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به شکل مرتب هم بزنید تا روان شود سپس ۵۰ گرم شکلات به آن بیافزایید و هم بزنید تا مایه ای یکدست به وجود بیاید. هر مقدار که شکلات از خامه بیشتر باشد، گاناش شما سفت تر خواهد شد.

نکات مهم دونات

دقت داشته باشید که خمیر دونات نمی تواند بار ها و بار ها باز شود زیرا کیفیتش را از دست می دهد. شما باید پس از باز کردن خمیر دونات، آن را نزدیک به هم برش بزنید تا خمیر کمتری باقی بماند.

فرق پیراشکی با دونات

دونات مغز ندارد و تنها به یک شکل سرو می شود اما پیراشکی ها انواع بسیار متنوعی دارند و همه با مواد مختلفی پر می شوند. پیراشکی کرم دار، پیراشکی گوشت، پیراشکی مرغ، پیراشکی سیب زمینی، پیراشکی قارچ، پیراشکی اسفناج و … همه بخشی از انواع پیراشکی هستند. دونات به عنوان میان وعده سرو می شود اما اکثر پیراشکی ها مثل پیراشکی مرغ و گوشت به عنوان فینگرفود در وعده های ناهار و شام سرو می شوند.

جایگزین کره در دونات

همانطور که می دانید کره یکی از اجزای اصلی دونات است اما آیا این ماده اصلی جایگزینی هم دارد؟ بله اگر کره ندارید از روغن مایع استفاده کنید. به ازای هر ۲/۵ تا ۳ لیوان آرد باید از حدود ۱/۲ لیوان روغن مایع استفاده نمایید.

نکات و زمان سرخ شدن دونات

این شیرینی به سرعت سرخ شده و نیاز به زمان زیادی برای پخته شدن ندارد. اگر روغن شما به دمای مناسبی رسیده باشد ۱ دقیقه زمان برای سرخ شدن هر طرف دونات کافی ست.

علت ترک خوردن دونات

یکی از بخش های مهم در تهیه دونات، مدت زمان استراحت خمیر این شیرینی ست. همانطور که در بالا اشاره شد اگر خمیر دونات کمتر از میزان لازم استراحت کند، سفت شده و دیگر پفکی نمی شود. متقابل این موضوع اگر خمیر دونات بیش از اندازه به حال خود رها شده و زمان استراحتش طولانی شود مشکل دیگری به وجود می آورد. زمانی که شما این خمیرها را درون روغن بیاندازد بیش از اندازه روغن جذب کرده و ترک می خورند.

جایگزین خمیر مایه در دونات

اگر در خانه خمیر مایه ندارید از ترکیب ماست به همراه بکینگ پودر برای دونات تان استفاده نمایید.

نکات سس شکلات برای دونات

برای درست کردن سس شکلات ۱/۲ پیمانه شیر را با ۱/۲ پیمانه شکر، نصف قاشق چای خوری وانیل و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند. اگر مخلوط کن ندارید این کار را به شکل دستی انجام بدهید. برای سس شکلات به ۱/۲ پیمانه روغن مایع نیاز دارید. بعد از خاموش کردن مخلوط کن کمی روغن به ترکیب بیافزایید سپس به طور مجدد مخلوط کن را روشن کنید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا روغن تان تمام شود. سس شکلات آماده شده را برای تزیین و کاور دونات بر روی آن بریزید.

نکات آرد مناسب برای دونات

توصیه می شود دونات را با آرد شیرینی پزی یا همان آرد سه صفر درست کنید تا بافتی پفکی و عالی پیدا کند.

برای نگهداری دونات چه کنیم

برای حفظ بافت پفکی و نرم دونات، آن را درون ظرف های دربسته نگهداری کنید، علاوه بر ظروف دربسته می توانید از پلاستیک فریزر هم استفاده نمایید. برای افزایش ماندگاری دونات ها باید دور از نور مستقیم خورشید در مکانی خنک و خشک نگهداری شوند.

جایگزین شیر در دونات

شیر طعم بسیار خوبی به دونات ها می دهد اما اگر در دسترس تان نیست از آب ولرم استفاده نمایید.

علت سفت شدن دونات

اگر خمیر دونات به مقدار کافی استراحت نکند حجمش در حین سرخ شدن کم شده و فشرده می شود، در نتیجه دونات شما سفت و خشک می شود.

نکات سس شیری برای دونات

درست کردن سس شیری بسیار آسان است. برای درست کردن این سس مقداری شکر را الک نمایید سپس کمی شیر و وانیل به شکر افزوده و خوب مخلوط کنید تا سس شما حاضر شود.

تزیین دونات بدون شکلات با شکر

علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت علت خشک شدن دونات فوت کوزه گری دونات برای نگهداری دونات چه کنیم دونات با ماست تزیین دونات با گاناش و بدون شکلات با شکر فرق پیراشکی با دونات

تزیین دونات با گاناش برای تولد

علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت علت خشک شدن دونات فوت کوزه گری دونات برای نگهداری دونات چه کنیم دونات با ماست تزیین دونات با گاناش و بدون شکلات با شکر فرق پیراشکی با دونات

تزیین دونات با رنگ خوراکی

علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت علت خشک شدن دونات فوت کوزه گری دونات برای نگهداری دونات چه کنیم دونات با ماست تزیین دونات با گاناش و بدون شکلات با شکر فرق پیراشکی با دونات

تزیین دونات خانگی

علت سفت شدن خمیر پیراشکی بعد از پخت فوت کوزه گری دونات دونات با چه آردی درست میشه نی نی سایت علت خشک شدن دونات فوت کوزه گری دونات برای نگهداری دونات چه کنیم دونات با ماست تزیین دونات با گاناش و بدون شکلات با شکر فرق پیراشکی با دونات

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.