نگهداری گل پول چینی و کاربرد آن در فنگ شویی + خواص و نحوه تکثیر

نگهداری گل پول چینی و کاربرد آن در فنگ شویی + خواص و نحوه تکثیر

گیاه پول چینی گل پول چینی از خواص آن در فنگ شویی تا نحوه تکثیر و نام علمی عنوان یکی از مطالب سایت …

صفر تا صد نگهداری گل پتوس ساتین + قلمه زدن و مشکلات

صفر تا صد نگهداری گل پتوس ساتین + قلمه زدن و مشکلات

نگهداری پتوس ساتین صفر تا صد نگهداری گل پتوس ساتین + قلمه زدن و مشکلات عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در …

قلمه زدن شمعدانی در آب و خاک + قلمه زدن شمعدانی در زمستان

قلمه زدن شمعدانی در آب و خاک + قلمه زدن شمعدانی در زمستان

قلمه زدن شمعدانی در ماسه قلمه زدن شمعدانی در آب و خاک + قلمه زدن شمعدانی در زمستان موضوع یکی از مطالب سایت …

نگهداری انواع گل پتوس

عکس گل پتوس ارتشی فواید گل پتوس گل پتوس بنفش نگهداری پتوس در زمستان نگهداری پتوس ابلق مشکلات نگهداری پتوس در آب نگهداری پتوس در حیاط نگهداری پتوس ارتشی شرایط نگهداری پتوس مرمری

انواع گل پتوس + فواید و روش های تقویت گل پتوس + نگهداری گل پتوس در آب عنوان یکی از مطالب سایت الانت است. در این مطلب با شما درباره گل پتوس صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

پتوس یکی از گیاهان زیبایی ست که می توانید از مصاحبت و همراهیش لذت ببرید. اگر به گل و گیاه علاقه مند هستید خودتان را از گیاهی جذاب همچون پتوس محروم نکنید. برگ های براق و زیبایش به قدری باطراوت و دل انگیز است که وجود شما را سرشار از لطافت و طراوت می کند. طرح آبرنگی برگ هایش آنقدر زیبا نقاشی شده که شما را سرشار از ذوق و هنر می کند. از طرفی به شکل مرتب جوانه و برگ می دهد و لازم نیست مدت ها منتطر بمانید تا گیاهتان یک جوانه بزند.

همه چیز درباره گل پتوس

پتوس دارای انواع و گونه های مختلف و متنوعی همچون گونه ی سبز ، ابلق ، مرمری ، ارتشی ، نئون ، ساتین … است. بیشتر گونه های پتوس سایه دوست هستند و در نور کم زنده می مانند و به خوبی رشد و پرورش پیدا می کنند.

اسامی گل پتوس

این گیاه محبوب را با نام پوتوس یا پتوس می شناسند، نام علمی اش Epipremnum aureum و در زبان انگلیسی Devils Ivy خوانده می شود. هر گونه ی پتوس دارای نام های مختلفی ست و ظاهری متفاوت دارد.

مشخصات گل پتوس

پتوس از راسته قاشق‌ واش‌ سانان و از تیره گل‌ شیپوریان است. این گیاه زیبا، تکه ی ارزشمندی از پوشش گیاهی جزایر سلیمان و آسیای جنوبی و بومی این مناطق گرمسیری ست. جوانه پتوس اول به برگ مادر چسبیده اما بعد از مدتی جدا می شود و روی پاهای خودش می ایستد. آرام آرام و با پیچ و خم بسیار ، باز می شود و هم زیبایی بی نظیرش را به نظاره می گذارد و هم به شما یادآوری می کند که برای رسیدن به هدف والای خود با وجود تمام پیج و خم ها ، تلاش کنید.

علت محبوبیت گل پتوس

سازگاری بالایی در شرایط محیطی دارد و هم در خاک و هم در آب رشد می کند. به علت نیاز نوری پایین، انتخابی مناسب برای اداره جات ، دفاتر و خانه های کم نور است. گونه ی ابلق آن به نور بیشتری نیاز دارد تا رنگ خود را حفظ کند. برگ های قلبی شکل و براق این گیاه ، از دلایل محبوبیت آن به شمار می روند.

ریشه های هوایی گل پتوس

زیر هر برگ روی ساقه گیاه ، برجستگی هایی وجود دارد که ریشه هوایی نامیده می شود. مهم ترین نکته در تکثیر هم مربوط به همین ریشه های هوایی است. زیرا ریشه ها در آب یا خاک از طریق این ریشه ها تشکیل می شوند. پس هنگام برش قلمه ها باید برای هر قلمه یک ریشه هوایی قرار بدهید.

فواید گل پتوس

گزینه ای مناسب برای تولید اکسیژن و تصفیه هوای خانه ی شماست، همچنین با برگ های انبوه و زیبایش موجب حال خوب و دل انگیزی فضای اطراف شما خواهد شد. یکی از مزایای پتوس، رشد سریع و بالای آن است. اگر نور مناسبی برای این گیاه فراهم کنید از رشد بالای آن حیرت زده می شوید. کافی ست یک گلدان از این گیاه را داشته باشید. با قلمه زدن مرتب و ریشه دار کردن قلمه ها بعد از حدود یک سال، گلدان شما می تواند به سه تا چهار گلدان جدید تبدیل شود.

چرا گل پتوس رشد نمیکند

اگر پتوس شما رشد نمی کند و رشدش متوقف شده است باید میزان نور، آبیاری کم یا زیاد، خاک بی کیفیت و کمبود مغذی را بررسی نمایید زیرا موارد ذکر شده از مهم ترین دلایل این مشکل هستند

گل پتوس سمی یا غیر سمی ؟

پتوس گیاهی سمی است پس اگر در خانه ی خود حیوان خانگی نگهداری می کنید یا فرزند کوچکی دارید گیاه را دور از دسترس آن ها قرار دهید.

علت زرد شدن برگ پتوس

زرد شدن برگ پتوس یکی از مشکلات رایجی ست که در حین نگهداری از این گیاه رخ می دهد و دلایل متعددی دارد. یکی از مهم ترین علت های این مشکل آبیاری بیش از اندازه است که باید به آن دقت کنید. علت دوم خاک فقیر و کمبود مواد مغذی ست که به گیاه صدمه زده و موجب زرد شدن برگ های آن می شود. کمبود نور، آبیاری کم، تغییرات ناگهانی دما و … از علل دیگر زرد شدن برگ پتوس هستند.

عکس گل پتوس ارتشی فواید گل پتوس گل پتوس بنفش نگهداری پتوس در زمستان نگهداری پتوس ابلق مشکلات نگهداری پتوس در آب نگهداری پتوس در حیاط نگهداری پتوس ارتشی شرایط نگهداری پتوس مرمری

نگهداری گل پتوس در آب

همیشه که نباید گیاه را در خاک بکاریم گاهی می شود گیاه را در آب بکاریم. پتوس یکی از گیاهانی ست که می توانید آن را به راحتی در آب نگهداری کرده و پرورش دهید. برای این کار به یک گلدان شفاف نیاز دارید تا ریشه ها در گلدان مشخص باشند و متوجه تغییرات آن ها شوید.

آب جوشیده

بهتر است که از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید یا اگر از آب لوله کشی استفاده می کنید بگذارید یک روز در فضای خانه باقی بماند و کلر آن از بین برود. نکته ی مهم دیگر این است که باید به شکل مرتب و حداقل هفته ای یک مرتبه آب قلمه ها را عوض کنید تا دچار گندیدگی نشوند . می توانید هر ماه به آب قلمه ها ، کود مایع هم اضافه کنید تا قلمه ها از عناصر موجود در کود استفاده کنید.

تشکیل ریشه

در پتوس ریشه های هوایی بسیاری در زیر گره های ساقه ها وجود دارند. کافی است که زیر برگ ها ریشه هوایی وجود داشته باشد تا همه برگ هایی که قلمه زده اید در آب ریشه تشکیل دهند. این نکته بسیار مهمی برای نگهداری برگ های پتوس در آب است زیرا اگر برگ ریشه نزند بعد از مدتی از بین خواهد رفت.

گونه های گل پتوس

انواع گونه های پتوس دارای طیف رنگی خاصی از سفید و نقره ای تا طلایی و زرد هستند. هر گونه از این گیاه ، زیبایی خاص و مخصوص خودش را دارد.

گل پتوس از نوع سبز

این گونه از پتوس ، که به پتوس جید هم معروف است یکی از گونه هایی ست که سایه را دوست دارد و در مکان های کم نور هم پرورش پیدا می کند. رشد بسیار بالایی دارد و با هر محیطی سازگار است. به دلیل فرم برگ های قلبی شکل و زیبایش ، محبوب بسیاری از دوست داران گل و گیاه است. خیلی آسان تکثیر می شود و می توانید در مدت زمان کوتاهی ، قلمه های بسیاری زده و از یک گلدان چند گلدان جدید تهیه کنید. بهترین نور برای پتوس سبز ، قرار دادن این گیاه با فاصله یک متری از پنجره آفتابگیر است.

گل پتوس از نوع ابلق

یکی از انواع رایج این گیاه ، پتوس ابلق یا طلایی است. رگه هایی زرد و کرم آبرنگی کشیده شده روی برگ ها با پس زمینه سبز ، از نشانه های این گونه است. این گونه به نور نسبتا زیاد و مناسبی نیاز دارد تا رگه های زرد و خوشرنگ برگ هایش را حفظ کند. اگه نور پتوس ابلق ، کم باشد بعد از مدتی برگ ها به رنگ سبز کامل در خواهند آمد.

گل پتوس از نوع مرمری

بی شک پتوس مرمری که به آن ملکه مرمری هم گفته می شود یکی از زیباترین گونه های این گیاه است و نیاز نوری بالایی دارد. اگر خانه ای کم نور دارید ، این گیاه مناسب خانه ی شما نیست. در زبان انگلیسی ، Epipremnum aureum Marble Queen خوانده می شود. رشد این گونه از پتوس سبز و ابلق کمتر است. مانند گونه های دیگر خیلی راحت تکثیر و قلمه زده می شود. این گونه نسبت به پتوس سبز و ابلق گران قیمت تر است.

گل پتوس از نوع ساتین

این نوع پتوس با نام های زیادی معرفی و شناخته می شود که میتوان به نام های پتوس ساتین یا ساتن ، پتوس نقره ای ، پتوس ببری اشاره کرد. یکی از گونه های خاص و دلرباست که رنگ نقره ای خاکستری زیبایش چشم ها را مجذوب خود می کند. برگ هایش کمی ضخیم است. از مقاومت نسبتا بالایی برخوردار است. نیاز نوری اش پایین است و به نور غیر مستقیم نیاز دارد. میتوان گفت که جز دسته ی گیاهان سایه دوست است. نور زیاد ، موجب زرد شدن و شل شدن برگ های این گیاه می شود.

گل پتوس از نوع ارتشی

هم به او پتوس ارتشی و ملکه برفی می گویند و هم پتوس یخی و سفید. یکی از نام های جالب دیگر این گونه ، پتوس شاد است. نسبت به گونه های دیگر پتوس ، کوچک ترین برگ را این گونه دارد. پتوس ارتشی برگ های براقی ندارد و می توانید آن را از روی لکه های سفیدی که روی برگ هایش وجود دارد ، شناسایی کنید. نیاز نوری اش ، متوسط است و به نور مناسب و فیلتر شده نیاز دارد.

گل پتوس از نوع نئون

یکی از گونه هایی که قلبی شکل ترین برگ ها را دارد ، نوع نئون این گیاه است. این گونه نیاز نوری پایینی دارد. می توانید آن را ، از روی رنگ فسفری اش که ترکیب سبز و زرد است شناسایی کنید. نامش را از رنگ درخشان و نئونی برگ هایش گرفته است. رنگ برگ هایش در ابتدا ، سبز روشن و رفته رفته درخشان تر و فسفری تر خواهد شد. به نور غیرمستقیم زیاد نیاز دارد تا رنگ فسفری اش را حفظ کند.

عکس گل پتوس ارتشی فواید گل پتوس گل پتوس بنفش نگهداری پتوس در زمستان نگهداری پتوس ابلق مشکلات نگهداری پتوس در آب نگهداری پتوس در حیاط نگهداری پتوس ارتشی شرایط نگهداری پتوس مرمری

شرایط نگهداری گل پتوس

پتوس گزینه ای مناسب برای افراد تازه کار در حوزه ی گل و گیاه است ، کافی ست نور فیلتر شده و مناسبی برای آن ایجاد کرده و بعد از خشکی خاک ، خوب سیرابش کنید. اکثر گونه های پتوس نیازهای آبی و نوری مشابه ای دارند.

نور مناسب

پتوس گیاهی مقاوم است که در طیف نوری مختلفی رشد می کند. پتوس را در معرض نور مستقیم قرار ندهید. از عوارض قرار دادن پتوس در مقابل تابش مستقیم خورشید ، میتوان به لکه های سوختگی روی برگ ها اشاره کرد. برای فهمیدن نیاز نوری پتوس به نشانه های روی برگ هایش دقت کنید و از نوع آن مطلع شوید. اگر از نوع سبز یا ساتین است به نور کمتری نیاز دارد و اگر از نوع ابلق ، مرمری و ارتشی یا نئون است به نور بیشتری نیاز دارد. گونه های پتوس در نور زیاد و غیر مستقیم خیلی خوب رشد می کنند اما اگر نور کم باشد باز هم به زنده ماندن ادامه می دهد و از بین نمی رود. تنها ، رشدش کمتر می شود و نقش و نگارهای روی برگ هایش محو می شوند. اگر پتوس را پشت پنجره گذاشته اید ، هر از گاهی گلدان را بچرخانید تا همه برگ های گیاه نور دریافت کنند و عمل فتوسنتز به شکل کامل انجام شود.

آبیاری مناسب

آبیاری هر گیاه با خاک و نوری که دریافت می کند ارتباط مستقیم دارد. به هیچ عنوان بر اساس مطالب اینترنتی گیاه را آبیاری نکنید زیرا شرایط یکسانی وجود ندارد. آبیاری گیاهی که پشت پنجره قرار دارد با آبیاری گیاهی که داخل اتاق نگهداری می شود متفاوت است زیرا گیاه پشت پنجره نور بیشتری دریافت می کند و خاکش زودتر خشک می شود.آبیاری گیاهی که خاک نرم و پرلیت دارد با آبیاری گیاهی که خاک سفت و نامناسب دارد فرق می کند زیرا خاک سفت ، آب را مدت زمان بیشتری درون خود نگه میدارد. بهترین روش برای آبیاری گیاهان آپارتمانی تست کردن خاک است. با نوک انگشت یا یک خلال دندان خشکی خاک گلدان را بسنجید ، اگر به خلال خاکی نچسبید یعنی خاک خشک شده.کم کم و به مرور متوجه زمان آبیاری گیاهتان می شوید. بیشتر گیاهان آپارتمانی نیاز دارند تا خاکشان خشک شود سپس آبیاری شوند. پتوس هم از بقیه گیاهان متمایز نیست و نیاز دارد تا خاکش بین دو آبیاری خشک شود. اگر کنترل آبیاری را از دست بدهید و زیاد به گیاهتان آب بدهید به زودی متوجه پوسیدگی و زردی ساقه ها می شوید.یکی از اصول آبیاری گیاهان آپارتمانی ، نوع آبیاری است . سعی کنید با آبپاش به شکل قطره قطره به آرامی گیاه را سیراب کنید و به شکل غرقابی آب ندهید زیرا بدترین نوع آبیاری ، آبیاری غرقابی ست. آبیاری به شکل قطره قطره ، موجب حفظ مواد مغذی موجود خاک و جدا نشدن ذرات خاک از دور ربشه ها می شود.از آبی که بیست و چهار ساعت در فضای اتاق مانده استفاده کنید تا گیاه دچار شوک ناشی از سردی آب نشود و کلرش هم پریده باشد. بهترین زمان آبیاری صبح است . هنگام تابش خورشید گیاه را آبیاری نکنید.

خاک و تعویض گلدان

خاک هلندی و کمپوست از بهترین خاک هایی هستند که می توانید برای خاک گلدان پتوس از آن ها استفاده کنید. همچنین می توانید از خاک هایی که به صورت آماده در گلخانه ها و گل فروشی ها به فروش می رسند استفاده کنید. گلدان پتوس باید زهکش خوبی داشته باشد ، برای این کار می توانید ته گلدان را با سنگ های کوچک و متوسط پر کنید سپس خاک بریزید. هر زمان که ریشه ها از ته گلدان بیرون زدند ، زمان تعویض گلدان فرا رسیده است.

کود مناسب

دسته ای از گیاهان نیاز به کوددهی مرتب دارند و اگر به آن ها کود ندهید ، رشدشان مختل می شود. اما دسته دیگری از گیاهان نیاز ضروری به کوددهی ندارند و بدون کود هم به خوبی پرورش پیدا می کنند. پتوس جز دسته ی دوم است و نیاز چندانی به کود ندارد. اما اگر دوست دارید سریعتر رشد کند و برگ های بزرگ و پهن تری داشته باشد می توانید ماهی یک بار با کود گرین یا سه بیست تقویتش کنید. فصل های سرد پاییز و زمستان ، فصول مناسبی برای کوددهی نیستند زیرا رشد گیاه کم است. از دادن کود زیاد به این گیاه جلوگیری کنید زیرا موجب جمع شدن نمک در خاک و سوختن ریشه ها می شود.

عکس گل پتوس ارتشی فواید گل پتوس گل پتوس بنفش نگهداری پتوس در زمستان نگهداری پتوس ابلق مشکلات نگهداری پتوس در آب نگهداری پتوس در حیاط نگهداری پتوس ارتشی شرایط نگهداری پتوس مرمری

مشکلات و آفات

هر جوانه ی جدید ، هر شاخه ی جدید ، هر گل و شکوفه ی جدید ، می تواند شما را از عمق وجودتان شاد و خوشحال کند. گیاهان موجوداتی زنده هستن به خاطر همین مشکلات و آفاتی هم در پی خواهند داشت. همانقدر که نگهداری از گل و گیاه شیرین و دلچسب است همانقدر هم آفات و مشکلات ، آزار دهنده و اذیت کننده هستند. اما اگر نوع آفت ها و علت ایجاد مشکلات را بدانید ، دیگر چیزی نمی تواند شما را اذیت کند ، خیلی راحت می توانید مشکلات را حل کنید.

زرد شدن برگ های پتوس

زرد شدن برگ ها علل مختلفی دارد. یکی از علت های زرد شدن برگ ها ، تشنگی گیاه و کم آبی است ، در مقابل ، آبیاری بیش از حد هم موجب زرد شدن برگها می شود. یکی دیگر از عوامل ، پوسیدگی ریشه است. همچنین کمبود نور هم موجب زرد شدن برگها می شود. اگر پتوس را در کنار جایی گرم مثل بخاری و اگر آن را در کنار جایی سرد مثل پنجره باز با هوای سرد قرار دهید ، برگ های پتوس شما زرد می شوند.

زخم های پنبه مانند

اگر روی برگ های پتوس ، زخم های پنبه مانند پیدا شدند ، علتش حشره آفت است. برای درمان هر دو هفته یک بار گیاه را با سم حشره کش نفوذی سمپاشی کنید. روش درمانی دیگر، این است که پنبه ای را به سم حشره کش نفوذی آغشته کرده و با پنبه آفت را از بین ببرید.

خم شدگی برگ ها و ساقه ها

وقتی هوا خیلی گرم و خشک باشد گیاه تشنه می شود و علائم تشنگی اش را با خشک شدن و خم شدن برگ ها و ساقه هایش نشان می دهد. باید گلدان را به مکان خنک تری برده و گیاه را غبارپاشی و سیراب کنید.

سبز کمرنگ شدن برگ ها

اگر رنگ برگ ها سبز کمرنگ شده است، احتمالا نور کم است و شما باید گیاه را به جای روشن تری منتقل کنید تا گیاه رنگ اصلی برگ هایش را به دست بیاورد.

رنگ پریدگی برگ ها

یکی دیگر از مشکلات گل پتوس ، رنگ پریدگی برگ هاست. علت این رنگ پریدگی ، این است که شدت تابش نور خورشید زیاد است و باید گلدان را به جایی که شدت نور کم باشد انتقال دهید.

پتوس خود را انداخته

یکی دیگر از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن مشکل دارند ، این است که گیاه خودش را انداخته. این مشکل ، چند علت دارد. از علل این اتفاق می توان به باتلاقی شدن خاک ، هوای سرد ، آبیاری بیش از حد اشاره کرد. باید شرایط را کنترل کنید و ببینید مشکل چیست.

زیاد شدن فاصله بین برگ ها

اگر گیاه شما رشد کمی دارد و فاصله ی بین برگ هایش زیاد است یا نورش کم است یا نیاز به تغذیه مصنوعی دارد. می توانید کمبود عناصر و مواد مغذی موجود در خاک گلدان را با ماهی یک بار کوددهی جبران کنید.

لکه های زنگ مانند

اگر روی برگ های پتوس ، لکه ها و نقطه های زنگ مانند مشاهده کردید ممکن است به خاطر مواد براق کننده ای باشد که برای تمیز کردن برگ ها استفاده کرده اید.

سیاه شدن حاشیه برگ پتوس

اگر لکه ها و نقطه های قهوه ای روی برگ ها مشاهده کردید و حاشیه برگ ها دچار سیاهی شد ، شما بیش از حد به گیاه خود آب داده اید. باید با خشکی خاک ، گیاه را آبیاری کنید. همچنین زهکش گلدان را چک کنید و از باز بودن سوراخ های ته گلدان اطمینان کسب کنید.

تار عنکبوت در زیر برگ ها

اگر دیدید برگ ها زرد شده اند و در زیر آن ها تار عنکبوت بسته شده ، کنه ریز قرمز عامل آن است. باید با پنبه ای که به سم کنه کش آغشته کرده اید سطوح برگ ها را تمیز کرده و خیس کنید. می توانید به جای این روش ، گیاه را هر دو هفته یکبار با سم کنه کش اسپری کنید تا آفت به طور کامل از بین برود.

زرد شدن برگ های پایینی

زرد شدن برگ های قدیمی و پایینی گیاه، کاملا طبیعی است زیرا این برگ ها پیر شده اند و گیاه ناچار است که مواد مغذی و لازم را به برگ های جوانتر خود برساند. به همین خاطر برگ های پیرتر ، به مرور زمان و کم کم زرد شده و می افتند.

عکس گل پتوس ارتشی فواید گل پتوس گل پتوس بنفش نگهداری پتوس در زمستان نگهداری پتوس ابلق مشکلات نگهداری پتوس در آب نگهداری پتوس در حیاط نگهداری پتوس ارتشی شرایط نگهداری پتوس مرمری

تکثیر و قلمه زدن

احساس ما نسبت به گیاهی که خودمان در آب ریشه دارش کرده ایم ، با دست های خودمان در خاک کاشته ایم و لمسش کرده ایم ، هر لحظه برای ماندن و قبول خاک جدیدش دعا کرده ایم ، برای اولین جوانه بعد از کاشته شدنش ذوق زده شده ایم و قد کشیدنش ، لبخند بزرگی بر روی لب هایمان آورده ، با گیاهی که به شکل بالغ از بیرون خریداری کرده ایم قطعا یکسان و به یک شکل نیست. پتوس میتواند طعم شیرینی که در بالا وصفش کردم را به شما بچشاند. این گیاه در دسته ی گیاهان رونده قرار دارد و به راحتی تکثیر و قلمه زده می شود. یکی از گیاهانی ست که به آسانی تکثیر می شود و حتی افراد تازه کار در زمینه ی گل و گیاه هم می توانند پتوس را تکثیر کنند. به دو روش می توانید این گیاه را تکثیر کنید : تکثیر در آب و تکثیر در خاک.

تکثیر در آب و خاک

برای قلمه زدن، به دلخواه یکی از ساقه های بلند گیاه را انتخاب کنید که چند برگ داشته باشد. ساقه را به چند قسمت تقسیم کنید. تقسیم ساقه بسیار مهم است . هر قلمه باید یک برگ و یک ریشه هوایی داشته باشد. اگر این نکته را رعایت کنید قلمه شما ریشه خواهد داد. بعد از قلمه زدن ، یا باید آن را در آب قرار دهید یا خاک. اگر در آب قرار دادید صبر کنید تا ریشه ها شکل بگیرند و کمی هم رشد کنند ، سپس به خاک مناسب منتقل کنید. یکی دو روز در سایه قرار دهید سپس در مکانی با نور کافی قرار دهید. می توانید قلمه را به طور مستقیم در شن و پیت بکارید و در مکانی نیم سایه قرار دهید تا ریشه بدهد و رشد کند.

ساخت گلخانه با پلاستیک

می توانید برای نتیجه بهتر بعد از کاشت قلمه پتوس در خاک ، برایش رطوبت ایجاد کنید . این رطوبت را می توانید با ایجاد گلخانه فراهم کنید. برای ساخت گلخانه می توانید از یک پلاستیک و یا یک بطری نوشابه استفاده کنید. اگر قلمه ها را در گلدان متوسط یا بزرگ کاشته اید ، دو عدد چوب باریک یا سیخ چوبی بلند درون خاک گلدان زده و یک پلاستیک روی گلدان بکشید. چوب ها باید پلاستیک را نگه دارند. قبل از کشیدن پلاستیک روی قلمه ها ، دو سوراخ کوچک ایجاد کنید تا هوا جریان داشته باشد.

ساخت گلخانه با بطری

اگه قلمه شما یک برگ است و در گلدان کوچکی کاشته اید می توانید با بطری گلخانه بسازید. یک بطری نوشابه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید سپس قسمت بالای آن را آرام روی برگ قرار دهید ، برگ باید درون بطری قرار بگیرد. از قسمت در بطری هم هوا جریان پیدا می کند. قلمه را در نیم سایه قرار دهید. از این گلخانه برای قلمه های کوچک گیاهان دیگر هم می توانید استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الانت و لینک مستقیم بلا مانع است.